Központ
2018. június 25. hétfő, Vilmos

18 évig tartotta fia mumifikálódott holttestét

Központ szeptember 9, 2013 Belföld

18 évig tartotta fia mumifikálódott holttestét

Joni Bakardze 18 éve, 22 évesen halt meg, ám a családja nem akarta eltemetni – egy televízió most bukkant az esetre.

 

A fiú holttestét bebalzsamozták, ám anyja most már saját módszereivel gondoskodik a tartósításról. „Egy éjjel álmomban azt mondta egy hang, Jori holttestét alkohollal kell kezelnem: azóta nedves, alkoholba mártott kendőkkel kenegetem. Éjszakára nem szabad a kendők nélkül hagyni a testet, mert reggelre szénfeketévé válna” – meséli az anya.

A gondoskodó anyuka arról is beszámolt, hogy tíz éven át évente át is öltöztette fiát, mindig annak születésnapján, de az utóbbi években ezt már nem tudta megtenni.

„Jó ember volt és jó férj. Nem úgy, mint most” – teszi hozzá az anya, aki töredelmesen bevallja, hogy az utóbbi időben betegeskedett, nem tudott olyan sokat foglalkozni a holttesttel, és ez meg is látszik rajta.

A nőtől megkérdezték, miért nem temették el Jonit, erre elmondta, hogy a férje kívánsága volt, szerette volna, ha Joni fia láthatja az apját. „A gyerek egy éves és kilenc hónapos volt, amikor Joni meghalt. Azt hiszem attól a ponttól elkezdte igazán szeretni az apját. Azt mondja, hogy a nagyapja jól döntött, hogy meghagyta a holttestet” – meséli.

Az anya szerint a fia még mindig jóképű, csak az utóbbi napok betegeskedésének nyomai látszanak rajta, de hamarosan újra tud gondoskodni a testről, és így minden visszatér a normális kerékvágásba.

Forrás: manna.ro/liveleak.com

 

Ennyien olvasták: 220

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.