Központ
2019. január 20. vasárnap, Fábián, Sebestyén

Elfogták az újságírónőt megerőszakoló férfit

Központ szeptember 17, 2013 Belföld

Elfogták az újságírónőt megerőszakoló férfit

A férfit hétfőn este Bukarest első kerületében, az utcán ismerték fel, miután egy másik nőt akart megerőszakolni. Szeptember 10-én késsel fenyegette meg az újságírót egy ismeretlen, majd három kilométernyi vonszolás után megerőszakolta. A járókelők elfordították a fejüket. A nő feljelentést tett. 

 

A rendőrség szerint hétfő este fogták el a szeptember 10-én megerőszakolt újságírónő ügyének legfőbb gyanúsítottját, miután a férfi megpróbálta megerőszakolni egy bukaresti egyetem titkárnőjét.

A gyanúsítottat az ötödik kerület rendőrei fogták el lakása közelében. A rendőrök szerint a férfit már korábban hasonló, erőszakos cselekedetekért is büntették. 

A férfi beismerte tettét, miután a nyomozók szembesítették a szeptember 10-én, a megerőszakolást követő vizsgálati eredményekkel.

A gyanúsított lakásán végzett házkutatás során megtalálták a megerőszakolás napján viselt ruházatát, amelyet az áldozat írt le a rendőröknek. Az újságírónő felismerte támadóját. 

A 32 éves munkanélküli férfit átadták az első kerület rendőreinek, akik az ügyészekkel együtt kérték az előzetes letartóztatását. A férfit más, hasonló bűntettek elkövetésével is gyanúsítják, de nem érkezett egyetlen feljelentés sem ezekről a rendőrségre. 

forrás: manna.ro/realitatea.net

 

Ennyien olvasták: 234

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.