Központ
2017. november 17. péntek, Gergő, Hortenzia
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Vasárnap
Eső valószínű

Elfogták az újságírónőt megerőszakoló férfit

Központ szeptember 17, 2013 Belföld

Elfogták az újságírónőt megerőszakoló férfit

A férfit hétfőn este Bukarest első kerületében, az utcán ismerték fel, miután egy másik nőt akart megerőszakolni. Szeptember 10-én késsel fenyegette meg az újságírót egy ismeretlen, majd három kilométernyi vonszolás után megerőszakolta. A járókelők elfordították a fejüket. A nő feljelentést tett. 

 

A rendőrség szerint hétfő este fogták el a szeptember 10-én megerőszakolt újságírónő ügyének legfőbb gyanúsítottját, miután a férfi megpróbálta megerőszakolni egy bukaresti egyetem titkárnőjét.

A gyanúsítottat az ötödik kerület rendőrei fogták el lakása közelében. A rendőrök szerint a férfit már korábban hasonló, erőszakos cselekedetekért is büntették. 

A férfi beismerte tettét, miután a nyomozók szembesítették a szeptember 10-én, a megerőszakolást követő vizsgálati eredményekkel.

A gyanúsított lakásán végzett házkutatás során megtalálták a megerőszakolás napján viselt ruházatát, amelyet az áldozat írt le a rendőröknek. Az újságírónő felismerte támadóját. 

A 32 éves munkanélküli férfit átadták az első kerület rendőreinek, akik az ügyészekkel együtt kérték az előzetes letartóztatását. A férfit más, hasonló bűntettek elkövetésével is gyanúsítják, de nem érkezett egyetlen feljelentés sem ezekről a rendőrségre. 

forrás: manna.ro/realitatea.net

 

Ennyien olvasták: 134

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.