Központ
2017. november 24. péntek, Emma
Helyenként felhős
Péntek
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Borús
Vasárnap
Borús

Fejszével mészárolta le a barátnőjét a besztercei férfi

Központ augusztus 18, 2013 Belföld

Fejszével mészárolta le a barátnőjét a besztercei férfi

A 36 éves Nelu Ionel Brumát hét megyében keresik – miután barátnőjét és annak szeretőjét is megölte, mopeddel menekült el.

 

A féltékenység vette el egy besztercei férfi eszét: ágyban kapta kedvesét egy másik férfival, és halálos büntetést mért rájuk. A férfinek szívébe vágta fejszéjét, a szerető azonnal meghalt. Barátnőjét előbb csak megsebesítette, majd a szomszédos házak közt kergette, míg végül őt is megölte.

A 36 éves Nelu és 28 éves, Andrada nevű barátnője három éve voltak együtt, Mezőszentmihályon éltek. Egy évvel és kilenc hónappal ezelőtt a lány egy fiút is szült, akit mindketten nagyon szerette. Ennek ellenére a lány többször is megcsalta a férfit, állítják a szomszédok.

Nelu a Kolozs megyei Szamosújváron, egy építkezésen dolgozott, és gyakran sokáig nem volt otthon. Megelégelve barátnője hűtlenségét, két héttel ezelőtt szakított vele, ám szombaton mégis hazatért – ekkor Andradát egy másik férfival kapta rajta, aludtak. A dühtől elvakítva baltát ragadott, amit többször is a másik, 27 éves férfi szívébe vágott.

Andrada közben kimenekült a házból, és segítségért kiáltott, hátán ekkor már volt egy sérülés, amit a baltával okozott ex-barátja. A lány az egyik szomszédnál talált menedéket, akik a rendőrséget is értesítették, de a gyilkos nem adta fel.

Nelu a lány életét akarta, ezért betört a szomszédokhoz, késsel és baltával fenyegetve őket. Ők megpróbálták elrejteni a lányt, de féltették életüket, kiszaladtak a házból, magukra hagyva Andradat és a férfit. Nelu valósággal lemészárolta a lányt, majd, látván, hogy meghalt, egy mopedre pattant, és elmenekült. A közel kétéves gyereke megmenekült az apja dühétől, éppen nagyszüleinél volt, mikor Nelu elkövette szörnyű tettét.

A meggyilkolt férfi rokonai szerint már egy ideje viszonya volt Andradával, ők azt tanácsolták neki, hogy hagyjon fel ezzel a kapcsolattal, ugyanis féltek Nelu reakciójától. Úgy tűnik nem ez volt az egyetlen férfi, akivel az áldozat megcsalta gyereke apját: a gyilkosság után Nelu felhívott egy másik, helybéli lakost, azzal fenyegetve, hogy őt is megöli, amiért viszonya volt Andradával.

Forrás: manna.ro

Ennyien olvasták: 133

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.