Központ
2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina
Jórészt felhős
Csütörtök
Jórészt felhős
Borús
Holnap
Borús
Helyenként felhős
Szombat
Helyenként felhős

Feldarabolta és egy kutyával etette meg kislányát

Központ február 11, 2014 Belföld

Feldarabolta és egy kutyával etette meg kislányát

Brooklyn, New York – Szörnyű bűntény körvonalazódik egy kétéves gyermek, Serenity halála körül. Olyan ördögi ügyességgel tüntették el a bizonyítékokat, hogy a feltételezett elkövetőt – a kislány apját – talán sosem tudják majd felelősségre vonni – írja a New York Daily News.

 

A hatóságoknak az tűnt föl 2011-ben, hogy nyoma veszett Serenitynek, és kiderült: a szálak egészen 2006-ig nyúlnak vissza. A kislány édesanyja, Paula Johnson egy idő után megtört a kérdések súlya alatt, és elmondta a nyomozóknak a döbbenetes családi horrort.

E szerint 2006-ban édesanyja épp olvasott Serenitynek, amikor az apa, Edward Brown feldühödött azon, hogy a kislány túl hangosan nevet, ezért kikapta anyja kezéből, az ágyra hajította, és belebokszolt a mellkasába. A gyermek azonnal életét vesztette. Ezután vizet engedett a fürdőkádba, és ott egy konyhakéssel feldarabolta a kicsit. Hogy eltüntesse az apró holttestet, egy pitbullal etette meg a kislány maradványait.

Egy 2012-es névtelen telefonhívásból értesült arról a rendőrség, hogy a férfi később a kutyával is végzett.

A pár ezután különvált, és egyik sem maradt a lakásban. A nyomozók többször átvizsgálták a brutális gyilkosság helyszínét nyomok után kutatva, de eddig nem jártak sikerrel. A férfiről annyit tudni, hogy 2000-ben börtönben ült egy félresikerült rablás miatt.

Paula Johnsont a hatóságok 2011-ben azért keresték föl, mert 12 éves fia kimaradt az iskolából. Amikor Serenityről faggatták, először azt állította, hogy a nagyszüleinél van Alabamában, de kiderült, hogy ők sem látták évek óta a gyereket. 

forrás: Blikk-információ

 

Ennyien olvasták: 96

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.