Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Felfüggesztett börtönre ítélték a taxist megerőszakoló román nőt

Központ április 20, 2014 Belföld

Felfüggesztett börtönre ítélték a taxist megerőszakoló román nőt

Az amerikai sajtóba is eljutott annak a román nőnek a híre, aki szexet akart egy taxisofőrtől, de miután nem jött össze, megkéselte. A NY Daily News felidézi: Luminița Perijoc 2012-ben erőszakoskodott a 35 éves Nicolae Stannel, miután bort hozatott vele tulceai lakásába. Most felfüggesztett börtönre ítélték.

     

Az esetről részletesen beszámolt korábban a hazai sajtó is. A 31 éves Perijoc beráncigálta a férfit a lakásba, és egy tízcentis pengéjű késsel kényszerítette vetkőzésre. Szexeltek, majd orálisan kielégítette, és harmadszorra is le szerettett volna feküdni vele. Csakhogy a taxisnak harmadszorra már nem sikerült, amin a nő annyira felhúzta magát, hogy hatszor megszúrta a késsel. A férfi el tudott menekülni, bezárkózott a hálószobába, és hívta a rendőröket, akik azonnal kórházba is szállíttatták.

Perijoc nem egy egyszerű szexuális bűnöző ám, hanem mániája is van: meggyőződése, hogy ő tulajdonképpen Angelina Jolie hasonmása. A bíróság előtt az egész sztorit úgy próbálta előadni, mintha ő lett volna az áldozat, akit a taxis meg akart erőszakolni, de végül a bizonyítékok alapján négy év felfüggesztettre ítélték. Azért úszta meg ennyivel, mert sikerült bizonyítania, hogy erős gyógyszerek hatása alatt állt a támadás idején.

     

Az áldozat

Nicolae Stan szerint ez nagyon kevés, ő életfogytiglanra ítélte volna a nőt. „Szörnyű, én vagyok a helyi látványosság, mindenki rólam beszél. Nem értik, miért akartam visszautasítani, de azt nem tudják, milyen az, amikor valakit késsel fenyeget egy őrült nő. Ránéznek kettőnkre, és nevetnek, de szerintem bárki számára lehetetlen lett volna teljesíteni egy késsel a torkán még akkor is, ha Miss Románia van ott” – nyilatkozta az áldozat, egyébként házas, háromgyerekes apa.

Forrás: velvet.hu

fotók: kanal D

Ennyien olvasták: 447

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.