Központ
2017. szeptember 21. csütörtök, Máté, Mirella
Eső valószínű
Csütörtök
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Borús
Szombat
Borús

Hacsek és Sajó

Központ június 12, 2014 Belföld

Hacsek és Sajó

–         Jó napot, Sajókám! Szereti a pacallevest?

–         Ja, de a pacalpörköltet még jobban. Csak fázik tőle a lábam…

–         Hogyhogy fázik tőle a lába?!

–         Úgy, hogy van egy kék tó a fák alatt, s ha belet eszem, lehűti a lábamat.

 

–         Idióta! Egyébként a pacal nem bél, hanem bendő, gyomor.

–         Funkcionálisan igen, viszont elkészítve inkább bél-kinézete van. Ne devalválja a pompás szóviccemet ilyen ócska kekeckedésekkel!

–         Hát, ennél pompásabb már nem is lehetne. S azt tudta, hogy Brazíliában többe kerül a leves, mint a hús, vagyis többe kerül az óvszer, mint a prostituált?

–         Nem, még sose jártam ott, de nem árt tudni.

–         Olvastam, hogy a stadionok környékén ötszáz forintnak, azaz 7-8 lejnek megfelelő összegű brazil reálért árulják magukat az örömlányok a szurkolni érkező és szexkalandokra éhező turistáknak.

–         Akkor ezek szerint kétszáz lejből egy egész fociválogatott elszórakozhat esténként, a cserejátékosokat, edzőket és gyúrókat is beleértve.

–         Azért ennyire nem vicces a helyzet, ugyanis többségük mélyszegénységben élő, tizenegynéhány éves drogfüggő gyerekprosti, akiket a futtatóik erősen kisminkelnek, és szexi ruhákba öltöztetnek, hogy idősebbeknek tűnjenek, a pénzük nagy részét pedig elszedik.

–         Akkor a kis pénz – kis foci kezdetű Puskás-mondás így módosul most: kis pénz – kis prosti.

–         Maga pedig egy nagy barom! Apropó: hallotta, hogy a románok megint velünk bajlódnak?

–         Már megszoktam. Most éppen mi ba…, izé, mi bántja a csőrüket?

–         Károly herceg székelyföldi látogatása, illetve az, hogy a sajtóban úgy tálalták: Erdélybe látogatott, és nem Romániába. Az adevarul.ro újságírója szerint a brit trónörökös úgy gondolja, Erdélyben csak magyarok laknak.

–         Sajnos rosszul gondolja…

–         Továbbá azt is fájlalja a vadszamár, hogy egy erdélyi magyar gróf fogadta, az általa megvásárolt területet egy magyar gróf ajánlotta, a marosvásárhelyi repülőtérre érkezett, ahol magyarok fogadták, a herceg alkalmazottai mind magyarok, ahogy az ügyintézője is, és végül: magyar barátaival magyarlakta vidékeket járt be.

–         Hát most mit csináljon az a szerencsétlen Károly, ha egyszer magyar gyökerei vannak? Mégse gardedámoztathatja magát románokkal vagy cigányokkal, nemdebár?

–         Dedebár. De pontosan milyen szittya gyökérzettel büszkélkedhet?

–         Ennyit se tud? Hásze’ gyakorlatilag földiek vagyunk, innen származik a csávó Erdőszentgyörgyről.

–         Részletesebben?

–         Az erdőszentgyörgyi születésű Rhédey Klaudia grófnő a szépanyja, vagy, ha úgy tetszik, az ük-ükanyja. Pontosabban Gróf kisrédei Rhédey Klaudia Zsuzsanna magyar grófnő, házassága révén Teck hercegnéje, kreált címén Hohenstein grófnő, a mai Windsor uralkodóház egyik ősanyja, II. Erzsébet brit királynő ükanyja.

–         Na dikk, akkor ezután csak Hohenstein sört iszom!

–         Az nem Hohenstein, marhája, hanem Holsten.

–         Tudom; magának annyi humorérzéke sincs, mint egy gyászhuszárnak. Amúgy van Holsten marha is Bajorországban, amelyik komlót legel, és tej helyett sört ad.

–         Visszatérve: a cikke végén azt proponálja ez a kretén, hogy, idézem: „talán jobb lenne, ha román tisztviselők sétálnának Erdély nagy részén, egy olyan helyen, ahol a lakosok többsége román, hogy az odalátogatók ne maradjanak torzított képpel a térségről”.

–         Nem egy hétköznapi hülye, az fix, viszont én ennél sokkal durvábbat olvastam: az önrendelkezésnek még a gondolatát is betiltaná Bogdan Diaconu, az RMDSZ-szel együtt kormányzó PSD képviselője, aki múlt héten a területi autonómia és „mindenféle szakadár törekvés” betiltásáról terjesztett elő törvénytervezetet, amely szerint tilos lenne ezeket az eszméket gyűléseken, rendezvényeken, vitákon, politikai vagy civil kezdeményezések révén népszerűsíteni.

–         Biztos sok Orwellt olvasott pujdédák korában.

–         A jogszabály elfogadása esetén tilos lesz olyan zászlókat, egyéb jelképeket, plakátokat és feliratokat kifüggeszteni, amelyek területi autonómiát vagy bármiféle szakadár törekvést hirdetnek; a tiltást megszegő magánszemélyeket a törvény egytől öt évig terjedő börtönbüntetéssel sújtaná, az ellene vétő szervezeteket pedig feloszlatná.

–         Hogy oszlatná fel őt egy zsák húsevő baktérium! De még ez is eltörpül amellett, amit a román külügyér, Titus Corlatean mondott múlt szerdán, a trianoni diktátum 94. évfordulóján, idézem: „Ez a szerződés egyebek mellett az 1918. december elsején megvalósult Nagy Egyesülés nemzetközi elismerését is jelentette (…) A trianoni szerződés nemcsak Erdélynek az anyaországhoz való visszatérését szentesítette, hanem az itt többségben élő románok polgári és politikai jogait is elismerte”.

–         Nem kis pofátlanság visszatérésnek nevezni a rablást. Na, lapozzunk; nem megyünk Sáromberkére falunapozni?

–         De, csak ezt a sört még megiszom. Mikor lesznek?

–         Augusztus 3-án, és a Teleki-kastélykertben tartják. Lesz kaja-pia-melódia, vetélkedők, néptánc, hagyományőrző huszárok, aztán gulyásfőző verseny…

–         Uncsi már mindenhol ez a gulyásfőzés, miért nem szerveznek bár egyszer valahol palacsintasütő vagy ürgegrillező versenyt?

–         Este pedig fellép Peti..

–         András? Nem is gondoltam volna, hogy tud énekelni.

–         Peti junior! Továbbá Nótár Mary és a Titán, a sztárvendég pedig a magyarországi Madonna, Zoltán Erika lesz.

–         Akkor megyünk! Mert kíváncsi vagyok, hogy a Túl szexi lányt vajon nem úgy énekli-e már, hogy Túl szexi öreglány?

 

Ennyien olvasták: 161

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.