Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Ismét lesz elektronikai hulladékgyűjtés Marosvásárhelyen

Központ április 11, 2013 Belföld

Ismét lesz elektronikai hulladékgyűjtés Marosvásárhelyen

A RoRec Alapítvány újra megszervezi Marosvásárhelyen az elektronikus hulladékgyűjtést, a „Hulladékoknak nincs mit a lakásban keresniük. Szabadulj meg tőlük.” megnevezés alatt. A kampányt ezúttal is a helyi hatóságok támogatják.

 

A lakóknak szombaton, április 13-án adódik meg a lehetőség arra, hogy felelősségteljesen és helyesen „tegyék lapátra” a régi vagy elromlott elektromos készülékeiket azáltal, hogy benyújtják azokat valamelyik gyűjtőponton.

A gyűjtési akció 9.00 és 17.00 óra között zajlik. Gyűjtőpontokat a Május 1 Strand előtt – a Kárpátok sétányán, a Ştefan cel Mare utcában lévő parkolóban, az Oneşti téren – a Panoramic, volt Litoral vendéglő mögött, az Argeş és a Ghe. Marinescu utcák kereszteződésében, a Pandúrok sétányán – az MBO töltőállomás parkolójában, valamint a Bodoni út és az 1848-as sugárút kereszteződésében helyeznek el.

Amennyiben súlyos vagy nagyméterű elektronikus hulladékot adnának le, a marosvásárhelyiek igényelhetik a háztól való elszállítást, a 0756 036 756 vagy a 0756 026 916-os telefonszámon. A hívásokat 9.00 és 18.00 óra között várják.

Azok a marosvásárhelyiek, akik részt vesznek a kampányban, és megszabadulnak valamilyen elektronikus eszköztől, automatikusan egy nyereményjátékba is beneveznek. Az ajándékcsomagokat a RoRec, a Philips és Indesit felajánlásával állítják össze. A nyeremények sorába tartozik 5 konyharobot, 5 vasaló, 5 porszívó és 5 gőzelszívó. A sorshúzásra szombaton, 18.30 órakor kerül sor, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal épületében.

forrás: marosvasarhelyi.info

Ennyien olvasták: 347

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.