Központ
2018. január 17. szerda, Antal, Antónia
Havazás
Ma
Havazás
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Jégsörét
Péntek
Jégsörét

Ismét lesz elektronikai hulladékgyűjtés Marosvásárhelyen

Központ április 11, 2013 Belföld

Ismét lesz elektronikai hulladékgyűjtés Marosvásárhelyen

A RoRec Alapítvány újra megszervezi Marosvásárhelyen az elektronikus hulladékgyűjtést, a „Hulladékoknak nincs mit a lakásban keresniük. Szabadulj meg tőlük.” megnevezés alatt. A kampányt ezúttal is a helyi hatóságok támogatják.

 

A lakóknak szombaton, április 13-án adódik meg a lehetőség arra, hogy felelősségteljesen és helyesen „tegyék lapátra” a régi vagy elromlott elektromos készülékeiket azáltal, hogy benyújtják azokat valamelyik gyűjtőponton.

A gyűjtési akció 9.00 és 17.00 óra között zajlik. Gyűjtőpontokat a Május 1 Strand előtt – a Kárpátok sétányán, a Ştefan cel Mare utcában lévő parkolóban, az Oneşti téren – a Panoramic, volt Litoral vendéglő mögött, az Argeş és a Ghe. Marinescu utcák kereszteződésében, a Pandúrok sétányán – az MBO töltőállomás parkolójában, valamint a Bodoni út és az 1848-as sugárút kereszteződésében helyeznek el.

Amennyiben súlyos vagy nagyméterű elektronikus hulladékot adnának le, a marosvásárhelyiek igényelhetik a háztól való elszállítást, a 0756 036 756 vagy a 0756 026 916-os telefonszámon. A hívásokat 9.00 és 18.00 óra között várják.

Azok a marosvásárhelyiek, akik részt vesznek a kampányban, és megszabadulnak valamilyen elektronikus eszköztől, automatikusan egy nyereményjátékba is beneveznek. Az ajándékcsomagokat a RoRec, a Philips és Indesit felajánlásával állítják össze. A nyeremények sorába tartozik 5 konyharobot, 5 vasaló, 5 porszívó és 5 gőzelszívó. A sorshúzásra szombaton, 18.30 órakor kerül sor, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal épületében.

forrás: marosvasarhelyi.info

Ennyien olvasták: 144

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.