Központ
2019. november 13. szerda, Szilvia

Lemond Józsa Tibor, Marosvásárhely alpolgármestere

Központ március 11, 2013 Belföld

Lemond Józsa Tibor, Marosvásárhely alpolgármestere

Lemond az alpolgármesteri tisztségéről Józsa Tibor, amennyiben nem javul a polgármesterrel, illetve a polgármesteri hivatal igazgatóságaival való viszonya. Ezt a Zi de zi napilapnak adott interjúban jelentette ki az RMDSZ-es tisztségviselő.

 

„Beszélgetésem az RMDSZ helyi vezetőivel. Kifejeztem azon szándékomat, egy, maximum két hónap múlva lemondok a tisztségemről. Remélem, hogy visszavonulásom után nyitni fog a polgármester az utódom irányába. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Marosvásárhely fejlődjön, éppen ezért döntöttem így” – fogalmazott Józsa Tibor.

A sajtóinformációk szerint Józsa Tibor potenciális utódja Peti András, a helyi RMDSZ-szervezet elnöke lehet. Peti a vasarhely.ro megkeresésére kijelentette: valóban egyre többen keresték meg azt illetően, hogy jelöltesse magát alpolgármesternek. „Gondolkodok a dolgon, de ez elsősorban frakción belüli döntés, majd a városi RMDSZ, a megyei állandó tanács és nem utolsó sorban a tanács kell bizalmat szavazzon” – nyilatkozta Peti András.

Forrás: zi de zi, vasarhely.ro

 

Ennyien olvasták: 334

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.