Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Lemond Józsa Tibor, Marosvásárhely alpolgármestere

Központ március 11, 2013 Belföld

Lemond Józsa Tibor, Marosvásárhely alpolgármestere

Lemond az alpolgármesteri tisztségéről Józsa Tibor, amennyiben nem javul a polgármesterrel, illetve a polgármesteri hivatal igazgatóságaival való viszonya. Ezt a Zi de zi napilapnak adott interjúban jelentette ki az RMDSZ-es tisztségviselő.

 

„Beszélgetésem az RMDSZ helyi vezetőivel. Kifejeztem azon szándékomat, egy, maximum két hónap múlva lemondok a tisztségemről. Remélem, hogy visszavonulásom után nyitni fog a polgármester az utódom irányába. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Marosvásárhely fejlődjön, éppen ezért döntöttem így” – fogalmazott Józsa Tibor.

A sajtóinformációk szerint Józsa Tibor potenciális utódja Peti András, a helyi RMDSZ-szervezet elnöke lehet. Peti a vasarhely.ro megkeresésére kijelentette: valóban egyre többen keresték meg azt illetően, hogy jelöltesse magát alpolgármesternek. „Gondolkodok a dolgon, de ez elsősorban frakción belüli döntés, majd a városi RMDSZ, a megyei állandó tanács és nem utolsó sorban a tanács kell bizalmat szavazzon” – nyilatkozta Peti András.

Forrás: zi de zi, vasarhely.ro

 

Ennyien olvasták: 423

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.