Központ
2017. november 22. szerda, Cecília
Eső
Ma
Eső
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Péntek
Helyenként felhős

Maros megyei rendőrt vádolnak három gyerek bántalmazásáért

Központ március 16, 2013 Belföld

Maros megyei rendőrt vádolnak három gyerek bántalmazásáért

A Maros Megyei Szociális Gondozási és Gyerekvédelmi Igazgatóság nyomozást indított, miután az intézmény marosszentkirályi családiházában élő három gyerek azzal vádolt egy rendőrt, hogy fizikailag bántalmazta őt.

 

A Maros Megyei Rendőr-felügyelőség képviselői úgy nyilatkoztak, a gyerekek zűrös háttérrel rendelkeznek. Egyiküket kizárták az iskolából, a másikuk pedig valószínűleg elszökött a házból, ugyanis eltűntnek nyilvánították.

Doru Constantin, a Megyei Gyerekvédelem szóvivője szerint, a gyerekek 14 és 16 év közötti kiskorúak. Arról tettek panaszt, hogy az iskolából hazafele jövet egy rendőr megállította őket, és az engedélyük felől kérdezte őket, amit a nevelőszülők írtak a kimenetelük igazolására. A gyermekek azt állították, a rendőr megverte őket – számolt be a szóvivő.

Hozzátette, jelenleg a gyerekek a Törvényszéki Orvosi Intézetben vannak, ahol megvizsálják majd, hogy valóban bántotta-e őket a rendőr.

A hatóságiak kikérdezték a nevelőszülőket is, hogy tudnak-e valamit az esetről, de azok semmiről sem értesültek. Idő közben a Maros Megyei Rendőr-felügyelőség is bekapcsolódott a nyomozásba, hogy kiderítse, valósak-e a gyerekek vádjai vagy sem.

forrás: marosvasarhelyi.info

Ennyien olvasták: 121

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.