Központ
2020. június 06. szombat, Norbert, Cintia

Meggyilkolta volt élettársát és közös gyereküket, majd öngyilkosságot követett el egy borszéki férfi

Központ június 17, 2013 Belföld

Meggyilkolta volt élettársát és közös gyereküket, majd öngyilkosságot követett el egy borszéki férfi

Meggyilkolta volt élettársát és közös gyereküket, majd öngyilkosságot követett el a vonat elé vetve magát szombatról vasárnapra virradóra egy borszéki férfi. A 35 éves férfi a nő új élettársát súlyosan megsebesítette, a férfit a Marosvásárhelyi Megyei Kórház intenzív osztályán kezelik

A gyilkosságokat elkövető 35 éves férfi Gyergyószárhegyen pásztorként dolgozott. 30 éves volt élettársa pénteken arra kérte, vigyázzon közös gyerekükre, amíg rendbe hozza új lakását, amelybe az új élettársával kellett volna beköltöznie. Később a nő gyerekével távozott. 

Péntekről szombatra virradóra a pásztor felhívta barátját és azt mondta neki: “Mindhármat megöltem”, és közölte, vagy feladja magát a rendőrségen, vagy pedig öngyilkos lesz. A férfi a vonat elé vetette magát. 

A pásztor barátjának felesége a rendőröknek elmondta, a férfi szombatról vasárnapra virradóra felkereste a volt élettársa és annak párja új lakását, az ablakon benézve meglátta őket és a gyerekét, féltékenységi rohamában leszúrta őket. A támadást csak a nő új élettársa élte túl, őt egy feszítővassal ütötte le és nyaktájékon vágta meg az agresszor.

Forrás: realitatea, transindex.ro

 

Ennyien olvasták: 345

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.