Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Megölte három gyermekét, majd öngyilkos lett a terhes anya

Központ április 17, 2013 Belföld

Megölte három gyermekét, majd öngyilkos lett a terhes anya

Levetette magát egy garázsépület tetejéről egy terhes anya – közvetlenül azután, hogy megölte három pici gyermekét.

 

Fiona Anderson (23) azért zuhant depresszióba, mert elhagyta őt a párja, három gyermekének és születendő babájának apja. Miután Craig McLelland kiköltözött a közös otthonukból, a fiatal anya kétségbeesett üzeneteket posztolt a facebook oldalán. „Nem kellünk senkinek, senki sem segít rajtunk”, „Craig volt a mindenem, és most nincs többé”, Soha többé nem hagyom, hogy fájdalmat okozzanak nekünk” – ilyen és ehhez hasonló felkiáltásokat tett közzé, miután kiderült, hogy az apa egy másik nő miatt hagyta el a családját.


Anderson halála előtt még közzétette születendő gyermeke, Evalie ultrahang képét a következő kommenttel: „szeretem őket, és örökké vigyázni fogok rájuk”. Ezután megölte a 3 éves Levina-t, a 2 éves Addy-t és a mindössze 11 hónapos Kyden-t. A kislányt és a két kisfiút a pár otthonában találták meg – az anya órákkal később levetette magát egy többszintes garázs tetejéről, hasában negyedik gyermekével.

A tragédia előtti éjszaka még kiírta a facebookra: „a gyermekeim velem jönnek”, de egy barátja sem gondolta volna, hogy képes bántani őket. Minden ismerősét sokkolták a történtek – írja a Sun brit napilap.

Blikk-információ

 

Ennyien olvasták: 710

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.