Központ
2019. május 27. hétfő, Hella

Megverték, kutyaólba zárták a 17 éves lányt

Központ szeptember 11, 2013 Belföld

Megverték, kutyaólba zárták a 17 éves lányt

Megverték, majd kutyaólba zárták azt a 17 éves fiatal lányt, aki szerelembe esett egy olyan fiúval, akivel a szülők szerint nem kellett volna. Az eset az Argeș megyei Bogați községben történt – írja a Manna.ro.

A bűncselekményre akkor derült fény, amikor az egyik rokon kórházba szállította a lányt. Az orvosok értesítették a megyei gyermekvédelmi igazgatóságot.

A lány a szülők ellenkezése ellenére tartotta a kapcsolatot szerelmével, főleg sms üzeneteket váltottak egymással. Amikor a lány anyja rájött, kegyetlenül elverte gyermekét, majd láncra kötötte, és a kutyaketrecbe zárta. Az egyébként cukorbeteg lány azt állította, hogy két hétig senyvedett az ólban, a szülők tagadják, szerintük csak 30 félórát tartott a bezártsága, amíg kiszabadult, egy rokona segítségével pedig kórházba került. A szülők szerint lányuk túlzott, amikor azt állította, hogy kutyaólban volt, egy 2×2 méteres állatketrecbe zárták.

A fiatal néhány napos kórházi ellátásra szorult. A szülők ellen rendőrségi kivizsgálás indult kiskorúval való rossz bánásmód miatt, a lányt szociális munkási segédlettel visszaküldték a családjához.

Forrás: manna.ro

Ennyien olvasták: 305

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.