Központ
2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Borús
Holnap
Borús
Helyenként felhős
Szombat
Helyenként felhős

Pénzeső hullott egy Iaşi megyei faluban

Központ április 27, 2013 Belföld

Pénzeső hullott egy Iaşi megyei faluban

Elhullatott egy pénzeszsákot Iaşi megyében a posta autója; az utcára szóródott pénzt a járókelők felkapkodták – írja internetes oldalán az Adevărul.

 A cikk szerint a posta autója csomagokat, leveleket és pénzt szállított, amikor a Iaşi megyei Tomeşti településen a pénzeszsák az autó karosszériájának a résén az úttestre esett. Az arra járók megrohamozták a zsákot, ki-ki annyi pénzt tömött a zsebébe, amennyi fért. Csak egy járőröző rendőrautó véletlen megjelenésén múlott, hogy nem verekedtek össze a zsákmány fölött. A rendőrkocsi láttán pillanatok alatt szétszéledt a tömeg. 

A rendőrök már csak az üres zsákot, a szél által távolabb sodort 490 lejt és azt a bizonylatot tudták begyűjteni, mely szerint a zsák eredetileg 12,5 ezer lejt tartalmazott. A pénzt összeszedő járókelők ellen eljárás indulhat talált javak elsajátítása miatt, de csak akkor, ha sikerül őket azonosítani. A rendőrök a postakocsi két utasának is vizsgálják a felelősségét. A posta is vizsgálatott indított a történtek pontos megállapítására.

Forrás: mti/adevarul

 

Ennyien olvasták: 171

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.