Központ
2020. december 06. vasárnap, Miklós

Pénzeső hullott egy Iaşi megyei faluban

Központ április 27, 2013 Belföld

Pénzeső hullott egy Iaşi megyei faluban

Elhullatott egy pénzeszsákot Iaşi megyében a posta autója; az utcára szóródott pénzt a járókelők felkapkodták – írja internetes oldalán az Adevărul.

 A cikk szerint a posta autója csomagokat, leveleket és pénzt szállított, amikor a Iaşi megyei Tomeşti településen a pénzeszsák az autó karosszériájának a résén az úttestre esett. Az arra járók megrohamozták a zsákot, ki-ki annyi pénzt tömött a zsebébe, amennyi fért. Csak egy járőröző rendőrautó véletlen megjelenésén múlott, hogy nem verekedtek össze a zsákmány fölött. A rendőrkocsi láttán pillanatok alatt szétszéledt a tömeg. 

A rendőrök már csak az üres zsákot, a szél által távolabb sodort 490 lejt és azt a bizonylatot tudták begyűjteni, mely szerint a zsák eredetileg 12,5 ezer lejt tartalmazott. A pénzt összeszedő járókelők ellen eljárás indulhat talált javak elsajátítása miatt, de csak akkor, ha sikerül őket azonosítani. A rendőrök a postakocsi két utasának is vizsgálják a felelősségét. A posta is vizsgálatott indított a történtek pontos megállapítására.

Forrás: mti/adevarul

 

Ennyien olvasták: 434

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.