Központ
2017. szeptember 25. hétfő, Eufrozina, Kende
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Szerda
Helyenként felhős

Pszichodráma bemutató szeminárium Marosvásárhelyen

Központ április 10, 2013 Belföld

Pszichodráma bemutató szeminárium Marosvásárhelyen

A J.L.Moreno nevéhez fűződő önismereti és terápiás módszer védjegye a spontaneitás és a kreativitás. A csoport biztonságos erőterében belső világunk láthatóvá tétele történik meg.

 

Az önismereti munka megteremti a feltételeit a belső változásnak, a hitelesebb és hatékonyabb önkifejezésnek, azáltal, hogy itt lehetőség van arra, hogy az egyén kipróbáljon új kommunikációs formákat, illetve találjon olyan megoldásokat, amelyek eddig eszébe se jutottak.

2013. május 11-én PSZICHODRÁMA BEMUTATÓ SZEMINÁRIUMOT tartanak felnőtteknek! Jelentkezzen ha: fontos számára önmaga megismerése, válaszokat keres a belső világról és az érzelmi életről, változtatni szeretne kapcsolatain! Az érdeklődők számára lehetőség nyílik a megkezdett önismereti munka folytatására egy közeljövőben induló csoportban. Csoportvezetők: Dr. Konrád Zsuzsánna, orvos, pszichodramatikus, Szakács Zsolt,  klinikai szakpszichológus, pszichodramatikus. Jelentkezési határidő: 2013. április 30. Bővebb felvilágosítás: pszichodrama2013@yahoo.ro

 

Ennyien olvasták: 118

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.