Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Pszichodráma bemutató szeminárium Marosvásárhelyen

Központ április 10, 2013 Belföld

Pszichodráma bemutató szeminárium Marosvásárhelyen

A J.L.Moreno nevéhez fűződő önismereti és terápiás módszer védjegye a spontaneitás és a kreativitás. A csoport biztonságos erőterében belső világunk láthatóvá tétele történik meg.

 

Az önismereti munka megteremti a feltételeit a belső változásnak, a hitelesebb és hatékonyabb önkifejezésnek, azáltal, hogy itt lehetőség van arra, hogy az egyén kipróbáljon új kommunikációs formákat, illetve találjon olyan megoldásokat, amelyek eddig eszébe se jutottak.

2013. május 11-én PSZICHODRÁMA BEMUTATÓ SZEMINÁRIUMOT tartanak felnőtteknek! Jelentkezzen ha: fontos számára önmaga megismerése, válaszokat keres a belső világról és az érzelmi életről, változtatni szeretne kapcsolatain! Az érdeklődők számára lehetőség nyílik a megkezdett önismereti munka folytatására egy közeljövőben induló csoportban. Csoportvezetők: Dr. Konrád Zsuzsánna, orvos, pszichodramatikus, Szakács Zsolt,  klinikai szakpszichológus, pszichodramatikus. Jelentkezési határidő: 2013. április 30. Bővebb felvilágosítás: pszichodrama2013@yahoo.ro

 

Ennyien olvasták: 334

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.