Központ
2019. december 15. vasárnap, Valér

Savat itatott barátnőjével, majd a tengerbe lökte

Központ október 23, 2013 Belföld

jitendraSavat itatott barátnőjével, majd a tengerbe lökte

Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a 18 éves indiai lány, akinek savat öntött le a torkán a volt barátja, miután a lány kikosarazta őt.

 

A Borivalból származó lány Mumbaiban tanult, itt találkozott a fiúval. Jitendra Sakhpal (21) egy idő után el akarta jegyezni, de a lány nemet mondott. Családja nyomására aztán véget vetett a kapcsolatnak, mert a szülők ellenezték, hogy gyermekük egy munkanélküli fiatalemberrel jár.

Múlt szombaton, a tragédia estéjén Sakhpal egy külvárosi strandra csalta volt kedvesét. Itt újra el akarta csábítani, de a lány ismét nemet mondott. A fiúnak emiatt elborult az agya, majd elővett egy fiolát, és erőszakkal savat öntött le párja torkán – a lánynak az arcán is végigcsorgott a maró folyadék, így nemcsak belső sérüléseket szenvedett, de a bőre is összeégett. A fiú ezután a tengerbe lökte, és sorsára hagyta exét.
A lány állapota jelenleg is kritikus. Súlyos égési sérüléseket szenvedett, egy mumbai kórházban ápolják. Sakhpalt letartóztatták, és gyilkossági kísérlettel vádolták meg. Mint kiderült, a lány apja már a támadás előtt panaszt tett a fiúra a rendőrségen, mert zaklatta őket, és verte a lányát. Egy nőrokon pedig azt állítja, Sakhpal ezután a lányt és az apját is megfenyegette, hogy megöli – írja a Daily Mail. 

forrás: Blikk-információ

Ennyien olvasták: 366

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.