Központ
2017. november 20. hétfő, Jolán
Havazás
Ma
Havazás
Havazás
Holnap
Havazás
Borús
Szerda
Borús

Szívinfarktust kapott Psota Irén

Központ március 23, 2014 Belföld

Szívinfarktust kapott Psota Irén

Szívinfarktussal vitték kórházba Psota Irént. A Nemzet Színésze jelenleg az Országos Kardiológiai Intézetben kap segítséget, a Blikk információ szerint állapota stabil, nincs életveszélyben.

 

Szombat éjjel lett rosszul, ekkor hívtak hozzá mentőt, és ekkor derült ki, hogy komoly a baj. Úgy tudjuk a színésznő még ekkor sem akart kórházba vonulni, de a mentősöknek sikerült őt rábeszélni, végül a a kardiológiai intézetbe szállították.

A színésznőt nem kellett megműteni, de jelenleg is megfigyelés alatt áll.

Psota Irén évek óta visszavonultan él, alig hallani felőle, legtöbb idejét otthonában él. A nyilvánosságot és közönségét is elkerüli, csak a legközelebbi barátaival tartja a kapcsolatot.

Psota Irén a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Már gyermekkorában tudta, hogy színész szeretne lenni; hála a tehetségének, a szakmája egyik legjobbja lett. 1952-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd ugyanebben az évben leszerződött a Madách Színházhoz, ahol 1980-ig volt. 1980–1982 között a Népszínház, majd 1982–1990 között a Nemzeti Színház tagja lett. 1990-ben visszatért a Madách Színházba.

Forrás: doily.hu

 

Ennyien olvasták: 117

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.