Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Többé nincs ingyenes belépés a Víkendre

Központ április 10, 2014 Belföld

Többé nincs ingyenes belépés a Víkendre

A keddi tanácsülésen a honatyák arra is voksoltak, hogy 19-22 óra között 2 lejes díj ellenében lehessen belépni a Víkendtelepre, holott ezen időszakban eddig ingyen lehetett fürdőzni vagy sétálni a szabadidőközpontban.

   

 

Bár PNL-s képviselők szerint nem lenne üdvös bevezetni az este 7 óra utáni 2 lejes belépti díjat, Ioana Roman PDL-s tanácsos elmondta, azért javasolják ezt, mert gyakori jelenség, hogy többen várakoznak a Víkend kapuja előtt, várva a 19 óra 5 percet, hogy bérmentve végezhessék a medencékbe az esti tisztálkodásukat. Roman úgy véli, ez nem méltányos azokkal szemben, akik becsületesen kifizetik a beugrót.

Haller Béla arra hívta fel a figyelmet, hogy bár tiltó tábla van kihelyezve, a medencébe ugráló fürdőzők sértik a pihenni vágyók nyugalmát, és az ezt felügyelő személyzet hiányát kifogásolta.

A testület végül megszavazta a 2 lejes belépődíjat, emellett pedig arra is igennel voksoltak a honatyák, hogy a Víkend területén levő vendéglátóipari-egységek, teraszhelyiségek hétköznap reggel 8 és éjfél között tarthassanak nyitva, pénteken és szombaton pedig két órával tovább: azaz reggel 8 és éjszaka 2 között fogadhassák a vendégeket.

Ennyien olvasták: 525

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.