Központ
2020. augusztus 04. kedd, Domonkos, Dominika

Tvrtko ismét Marosvásárhelyen

Központ október 16, 2013 Belföld

tvrtkoTvrtko ismét Marosvásárhelyen

A tavalyi kiemelkedő visszhangú közönségtalálkozóktól fellelkesülve, október 28-31. között négy új helyszínen tart közönségtalálkozót Vujity Tvrtko, a TV2 Naplójának műsorvezető-riportere.

 

A világutazó, tudósító több mint húsz éve foglalkozik olyan történetekkel, amelyek néha megdöbbentőek, máskor hátborzongatóak.

Televízióban, sajtóban és könyvekben is beszámolt élményeiről. A pokoli történetek mellett pozitív tapasztalatai is vannak, többek között erről is mesél majd az újságíró. Ez egy olyan este lesz, ahol rengeteg a humor és a nevetés is, egy este, amit soha nem fognak elfelejteni – ígéri az előadó.

Szó lesz a világ utolsó hadifoglyának hazatéréséről, Kim Ir Szen üvegkoporsójáról, a világhírű 3-as szektorról. A világ legnagyobb lepratelepéről, ahol az arc nélküli emberek élnek, megismerhetik a világ legidiótább diktátorát. Lebilincselően izgalmas kalandok segítségével utazhatják körbe a Földet. Olykor szívszorító, olykor kacagtatóan humoros este keretében.

Vujity Tvrtko már tavaly bemutatkozott a székelyföldi közönség előtt, először Sepsiszentgyörgyön ahol egymás után kétszer telt meg a színház, közel ezer rajongójával sikerült találkoznia, majd Udvarhelyen és Marosvásárhelyen. 

A közönségtalálkozók nagyon jó hangulatban zajlottak olyan hétköznapi emberekről mesélt, akik kitartanak álmaik mellett, bemutatott néhány jelenleg is aktív diktatúrát, illetve arról próbálta meggyőzni közönségét, hogy nem nekünk, magyaroknak a legrosszabb a világon.

A következő helyszíneken tart közönségtalálkozót:
Marosvásárhely 2013. október. 28., 19 óra, Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagyterme
Kézdivásárhely 2013. október. 29., 19 óra, Vigadó Művelődési Ház
Csíkszereda 2013. október. 30., 19 óra, Csíki Játékszín nagyterme
Gyergyószentmiklós 2013. október. 31., 19 óra, Figura Stúdió Színház nagyterme

(közlemény)

Ennyien olvasták: 312

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.