Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

XII. TDK a Sapientián

Központ április 18, 2013 Belföld

XII. TDK a Sapientián

2013. április 19-20. között tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Tudományos Diákköri Konferenciát a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Kar Hallgatói Önkormányzata.

                       

 

A rendezvényt megtiszteli Dr. Forgács Attila docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológiai Központjának vezetője, aki a “GlObesity, a tömeges elhízás tudománya” címmel tart elődást.

Dr. Fazakas Emese dékánhelyettes, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Bölcsésztudományi Kar, Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék oktatója a A magyar szaknyelvek kialakulása és a mai állása címmel tart elődást.

A díszelőadók között idén is megtisztel Dr. Mara Gyöngyvér, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Műszaki és Társadalomtudományok Kar, Biomérnöki tanszékánek oktatója, aki Növény-baktérium kapcsolat és kommunikáció a rizoszférában címmel tart előadást.

A XII. TDK programja:

2013. április 19., péntek

9:00 – Regisztráció

10:00 – Dr. Fazakas Emese dékánhelyettes, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Bölcsésztudományi Kar, Magyar és Általános Nyelvészeti Tanszék oktatója: A magyar szaknyelvek kialakulása és a mai állása.

11:30 – Szünet

11:45 – Dr. Forgács Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, a Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológiai Központjának vezetője: GlObesity, a tömeges elhízás lélektana

13:00 – Szünet

13:15 – Dr. Mara Gyöngyvér, a Sapientia EMTE MTTK Csíkszereda, Biomérnöki tanszék oktatója: Növény-baktérium kapcsolat és kommunikáció a rizoszférában.

14:30 – Ebédszünet

18:00 – Borkóstoló

19:00 – Állófogadás

2013. április 20., szombat

8:00 – Regisztráció

9:00 – Diákok szakdolgozatainak bemutatása 5 szekción belül:

  • Alkalmazott nyelvtudományok (Kommunikáció és közkapcsolatok, Fordító és tolmács szakok);
  • Közegészségügy és egészségügyi szakpolitikák (Egészségügyi szakpolitikák és szolgáltatások szak);
  • Agrártudományok (Kertészmérnöki és Tájépítészet szakok);
  • Hardverfejlesztés (Automatika és alkalmazott informatika, Számítógépes művelettervezés és gyártásirányítás, Távközlés, Mechatronika szakok);
  • Szoftverfejlesztés (Informatika, Számítástechnika szakok).

14:00 – Eredményhirdetés

 

Ennyien olvasták: 433

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.