Központ
2017. december 14. csütörtök, Szilárda
Eső
Csütörtök
Eső
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Borús
Szombat
Borús

Hány napos gyász egy élet?

Molnár Tibor október 31, 2015 Vélemény

Kurvára dühít az, ami most folyik a bukaresti tragédiával kapcsolatban!

bukicolectiv

Huszonhét, jobbára fiatal rocker égett szénné, szörnyű kínok közepette, és még legalább annyi vegetál élet-halál között a kórházak intenzív osztályain, akiknek a zöme szintén meg fog halni, mert a súlyos égési sérültek tüdeje nem rögtön, hanem két-három nap után mondja fel a szolgálatot; ezt nem most találtam ki, orvosi tény.

Az dühít, hogy az autista Iohannis kiáll, és elmondja, hogy mélységesen megrázták a történtek. Feldughatja a seggébe a megrázkódtatását!

Az dühít, hogy az Európai Bizottság főbohóca, Juncker bátyó táviratot küld, melyben mélységesen együtt vagyon érezve az áldozatok hozzátartozóival.

Feldughatja a seggébe az együttérzését! Az dühít, hogy a fővárosi főügyész „megnyugtatja” a poport: elindult a nyomozás, a vétkesek példásan meg lesznek büntetve. Feldughatja a seggébe az ígéretét! De a leginkább az dühít, hogy háromnapos nemzeti gyászt hirdettek. Feldughatják a seggükbe a háromnapos gyászukat!

Költői a kérdés, de mégiscsak felteszem: az áldozatok szülei, testvérei, rokonai, szerelmei, barátai, ismerősei hány napos gyászt hirdessenek? Mármint közülük is azok az édesanyák, akik nem zakkannak meg teljesen gyermekük halálától; azok az apák, akik, ha beleőszülnek is, de valahogy túlélik a feldolgozhatatlan veszteséget; azok a barátnők, barátok, akiknek az életük szerelme pusztult el a tűzben. Csak azért, mert egy spágás, smekker nyavalyás bármiféle engedély nélkül nyitott, tűzbiztonsági és kimenekülési szempontból egyaránt életveszélyes szórakozóhelyet. Ők hány napos, éves, évtizedes gyászt hirdessenek???

Share Button
Ennyien olvasták: 1012

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

1 Hozzászólás

  1. Gyorfi Timea november 1, 2015 at 10:18 de.

    Értem ,hogy a cikk írójából a düh beszél(méghozzá elég csúnyán) de ha senki semmilyen formában nem mutat résvétet az jobb? Bármilyen büntetést kiróhatnak a felelősőkre az áldozatok nem térnek vissza!!!Megtörtént sajnos! Én is gyujtok gyertyát minden eltávózott emberért!…. (jöhet a jelző )

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.