Vélemény

Hány napos gyász egy élet?

Kurvára dühít az, ami most folyik a bukaresti tragédiával kapcsolatban!

bukicolectiv

Huszonhét, jobbára fiatal rocker égett szénné, szörnyű kínok közepette, és még legalább annyi vegetál élet-halál között a kórházak intenzív osztályain, akiknek a zöme szintén meg fog halni, mert a súlyos égési sérültek tüdeje nem rögtön, hanem két-három nap után mondja fel a szolgálatot; ezt nem most találtam ki, orvosi tény.

Az dühít, hogy az autista Iohannis kiáll, és elmondja, hogy mélységesen megrázták a történtek. Feldughatja a seggébe a megrázkódtatását!

Az dühít, hogy az Európai Bizottság főbohóca, Juncker bátyó táviratot küld, melyben mélységesen együtt vagyon érezve az áldozatok hozzátartozóival.

Feldughatja a seggébe az együttérzését! Az dühít, hogy a fővárosi főügyész „megnyugtatja” a poport: elindult a nyomozás, a vétkesek példásan meg lesznek büntetve. Feldughatja a seggébe az ígéretét! De a leginkább az dühít, hogy háromnapos nemzeti gyászt hirdettek. Feldughatják a seggükbe a háromnapos gyászukat!

Költői a kérdés, de mégiscsak felteszem: az áldozatok szülei, testvérei, rokonai, szerelmei, barátai, ismerősei hány napos gyászt hirdessenek? Mármint közülük is azok az édesanyák, akik nem zakkannak meg teljesen gyermekük halálától; azok az apák, akik, ha beleőszülnek is, de valahogy túlélik a feldolgozhatatlan veszteséget; azok a barátnők, barátok, akiknek az életük szerelme pusztult el a tűzben. Csak azért, mert egy spágás, smekker nyavalyás bármiféle engedély nélkül nyitott, tűzbiztonsági és kimenekülési szempontból egyaránt életveszélyes szórakozóhelyet. Ők hány napos, éves, évtizedes gyászt hirdessenek???

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

1 hozzászólás

  1. Gyorfi Timea says:

    Értem ,hogy a cikk írójából a düh beszél(méghozzá elég csúnyán) de ha senki semmilyen formában nem mutat résvétet az jobb? Bármilyen büntetést kiróhatnak a felelősőkre az áldozatok nem térnek vissza!!!Megtörtént sajnos! Én is gyujtok gyertyát minden eltávózott emberért!…. (jöhet a jelző )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.