Központ
2017. november 21. kedd, Olivér
Havazás
Ma
Havazás
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Derült
Csütörtök
Derült

Tabletta

Központ november 14, 2011 Vélemény

Tabletta

Az RMDSZ továbbra is politikai megoldást szorgalmaz – jelentette ki nemrég Kelemen Atilla, a szervezet Maros megyei elnöke. „Én személyesen nem vagyok híve a tiltakozásnak, a tüntetéseknek, az utcai nyomásgyakorlásnak, de egyesek kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem oldódik meg a MOGYE-n ez az áldatlan állapot, akár egy hónapig tartó tüntetést szerveznek az intézmény előtt” – nyilatkozta november 3-ai sajtótájékoztatóján. „Szerintem az ügyet ismét a tanügyminiszterhez kell továbbítani.

 

A szenátus sem a törvény betűjét, sem a miniszter utasítását nem tartotta, nem tartja be. Én a politikai rendezés, a politikai megoldás híve vagyok” – mondta Kelemen Atilla. „Huszonegy éve van magyar rektorhelyettes, ennek semmi köze az ügyhöz” – tette hozzá.

Ebben igaza van, hiszen Nagy Örs ahelyett, hogy határozottan kiállna a magyar oktatásért, inkább vejének a karrierjét egyengeti. A hírek szerint előbb tanársegédként vette maga mellé, majd doktori vizsgadolgozatának vezetőjeként segítette, aztán sikeresen le is vizsgáztatta, igaz, nem egyedül tette. Ezt nevezik érdekvédelemnek!  


 

Share Button
Ennyien olvasták: 257

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.