Hír & hírháttér

13 éves lányokat erőszakoltak meg

13 éves lányokat erőszakoltak meg

Roast Busters néven nyilvános Facebook-oldalt működtetett néhány kamasz fiú, akik azzal dicsekednek, hogy kislányokat erőszakoltak meg.

 

Az eset Új-Zélandon történt, ott, ahol a nők először kaptak szavazati jogot – írja a 444.hu. A 3-as csatorna rejtett kamerával ment az ügy után és olyan felvételeket sikerült készíteniük, például elhangzottak a következő mondatok: „Figyelj, ezt mi egyáltalán nem vesszük félvállról, ez nekünk nem vicc. Próbálj meg annyi csajt megcsinálni, mint mi! Ez egy ki****ott komoly munka. Tehát erre mi tök tudatosan szakítunkidőt, hogy megtaláljuk a következő lányt.”

Mindezt az a kettő 18 éves fiú mondta, akik az oldalt csinálták a Facebookon. Azt az oldalt, amelyről a rendőrség állítólag a kezdetektől tudott, de először azt mondták, nem érkezett hozzájuk feljelentés a sértettektől, ezért nem tudtak velük semmit kezdeni. Majd később kiderült, hogy igazából négyen is jelentkeztek a rendőrségen.

A 444.hu cikkében az olvasható, hogy egyiküknek egy babán is meg kellett mutatnia, hogy mit műveltek vele a fiúk. Ám a törvény őrei állítólag azt mondták enki, túl rövid volt a ruhája, ivott is és egyébként is mire számít, ha fiúkkal megy szórakozni.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 16-18 éves fiúk 13-14 éves lányokat kutattak fel, őket leitatták és csoportosan megerőszakolták. 

Joseph Parker, a rejtett kamerás felvételen látható egyik fiú lelépett Aucklandből, miután többen megfenyegették. A családja azt nyilatkozta, hogy a fiuk nem csinált semmi rosszat, sőt, ő akadályozta meg, hogy a többi Roast Busters-es srác megerőszakoljon egy részeg 13 éves kislányt – olvasható a lap cikkében.

Forrás: 444.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.