Központ
2017. szeptember 20. szerda, Friderika
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű
Eső valószínű
Szombat
Eső valószínű

13 éves lányokat erőszakoltak meg

Központ november 19, 2013 Hír & hírháttér

13 éves lányokat erőszakoltak meg

Roast Busters néven nyilvános Facebook-oldalt működtetett néhány kamasz fiú, akik azzal dicsekednek, hogy kislányokat erőszakoltak meg.

 

Az eset Új-Zélandon történt, ott, ahol a nők először kaptak szavazati jogot – írja a 444.hu. A 3-as csatorna rejtett kamerával ment az ügy után és olyan felvételeket sikerült készíteniük, például elhangzottak a következő mondatok: „Figyelj, ezt mi egyáltalán nem vesszük félvállról, ez nekünk nem vicc. Próbálj meg annyi csajt megcsinálni, mint mi! Ez egy ki****ott komoly munka. Tehát erre mi tök tudatosan szakítunkidőt, hogy megtaláljuk a következő lányt.”

Mindezt az a kettő 18 éves fiú mondta, akik az oldalt csinálták a Facebookon. Azt az oldalt, amelyről a rendőrség állítólag a kezdetektől tudott, de először azt mondták, nem érkezett hozzájuk feljelentés a sértettektől, ezért nem tudtak velük semmit kezdeni. Majd később kiderült, hogy igazából négyen is jelentkeztek a rendőrségen.

A 444.hu cikkében az olvasható, hogy egyiküknek egy babán is meg kellett mutatnia, hogy mit műveltek vele a fiúk. Ám a törvény őrei állítólag azt mondták enki, túl rövid volt a ruhája, ivott is és egyébként is mire számít, ha fiúkkal megy szórakozni.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 16-18 éves fiúk 13-14 éves lányokat kutattak fel, őket leitatták és csoportosan megerőszakolták. 

Joseph Parker, a rejtett kamerás felvételen látható egyik fiú lelépett Aucklandből, miután többen megfenyegették. A családja azt nyilatkozta, hogy a fiuk nem csinált semmi rosszat, sőt, ő akadályozta meg, hogy a többi Roast Busters-es srác megerőszakoljon egy részeg 13 éves kislányt – olvasható a lap cikkében.

Forrás: 444.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 241

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.