Központ
2019. december 12. csütörtök, Gabriella

A forgalommal szemben haladt az M1-esen az ittas romániai sofőr

Központ március 14, 2017 Hír & hírháttér

Két személygépjármű ütközött egy 52 éves romániai férfi miatt, aki a magyarországi M1-es autópályán a forgalommal szemben közlekedett – számolt be a police.hu.

A rendőrségi tájékoztatás szerint egy Opel Astra az autópálya külső forgalmi sávjában haladt, amikor a vele azonos irányba közlekedő, hirtelen fékező Opel Vectra típusú gépkocsi hátuljának ütközött. Az Opel Astra vezetője elmondta, hogy az ütközést megelőzően azért kellett fékeznie, mert a belső sávban, vele szemben egy lassan haladó autó észlelt.

A járőrök azonnal értesítették kollégáikat, akik az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 154. kilométerszelvényénél, a belső forgalmi sávban, a szalagkorláthoz húzódva észleltek egy Toyota személygépjárművet, aminek a vezetője a forgalommal szemben közlekedett.

A járőrök a sofőrt a leállósávban megállították, majd ellenőrizték. Az 52 éves román állampolgárt megszondáztatták, és kiderült, hogy alkohol befolyása alatt volt. A rendőrök a férfit elfogták és a mosonmagyaróvári kórházba mintavételre előállították. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

forrás: police.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 372

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.