Központ
2019. március 23. szombat, Emőke

A marosvásárhelyi önkormányzaté lehet a fedett korcsolyapálya

Központ április 7, 2015 Hír & hírháttér

A város tulajdonába kerülhet a marosvásárhelyi fedett korcsolyapálya – jelentette be Marius Pascan szenátor az Erdély FM-nek. A helyi önkormányzat már többször is kérte a sportminisztériumot, hogy adja át a város tulajdonába vagy gondozásába a Ligetben található korcsolyapályát és multifunkcionális központot, és azt is felajánlotta, hogy ebben az esetben vállalná az itteni beruházás befejezését.

palya
A szenátor hasonló kéréssel fordult a szaktárcához, és a Gabriela Szabó minisztertől kapott válasz alapján, ma azt közölte, a sportminisztérium elemezni fogja, hogy hol tart a jégpálya felújítása, és kezdeményezni fog egy kormányhatározatot arra vonatkozóan, hogy módosítsák a beruházás technikai és gazdasági mutatóit, és finanszírozzák a munkálatokat. A jégpálya jelenleg a Maros Sportklub kezelésében van.

A sportklub igazgatója, Coroș Vasile tavaly év végén az Erdély FM-nek azt mondta, a fedett korcsolyapálya 92 százalékos arányban készült el, és amennyiben kapnak rá pénzt, 3 és fél hónap alatt be lehet fejezni a munkálatokat.

Forrás: erdély fm

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.