Központ
2020. december 01. kedd, Elza

A Somostetőn tovább irtják a fákat

Központ április 16, 2013 Hír & hírháttér

A Somostetőn tovább irtják a fákat

Bár csütörtökön a marosvásárhelyi és Maros megyei RMDSZ szervezete flashmobot szervezett a Klastrom utcai fakivágások ellen, vasárnap pedig a Ne vágj ki minden fát! civilekből álló csoport tüntetett a polgármesteri hivatal önkényes “zöld mészárlása” ellen, a hivatal illetékesei ezekben a percekben is irtják a fákat a Somostetőn.

                  

 

Az RMDSZ marosvásárhelyi önkormányzati frakciójának nevében Törzsök Sándor helyi tanácsos kérvényben fordult a Polgármesteri Hivatalhoz a fakivágások leállítása érdekében. A frakció a lakossági elégedetlenségre is hivatkozva kéri, hogy az illetékes bizottság függessze fel ez irányú tevékenységét.

Az RMDSZ marosvásárhelyi önkormányzati frakciója amennyiben a fakivágásokat nem állítja le a Polgármesteri Hivatal további közigazgatási ellenlépéseket is kilátásba helyez. Sajnálatos módon a Polgármesteri Hivatal figyelmen kívül hagyta mind a tanácsosok, mind a lakosság észrevételeit és a napokban további fák kivágását rendelik el. Sőt teszik mindezt a környezetvédelmi hatóságok erre vonatkozó észrevételei ellenére. A frakció ismételten határozott felszólításban kéri a Polgármesteri Hivatalt az akció leállítására.

Share Button
Ennyien olvasták: 323

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.