Központ
2017. szeptember 21. csütörtök, Máté, Mirella
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Szombat
Eső valószínű

Amatőr rafting, kajak és kenu versenyt szerveznek Maros megyében

Központ április 17, 2012 Hír & hírháttér

kkkAmatőr rafting, kajak és kenu versenyt szerveznek Maros megyében

Április 20-22. között harmadik alkalommal szervezi meg az Outdoor Experience csapata a Maros Maraton amatőr rafting, kajak és kenu versenyt a Maros szorosban Gödemesterháza és Ratosnya között. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is két versenyszámban lehet nevezni: maraton és/vagy vadvízi szlalom. A szlalom április 21-én 10 órakor kezdődik, a maraton pedig 14 órakor. A versenytáv mindkét esetben 24 kilométer. A Maros ezen szakasza könnyű vadviznek számit.

 

Regisztrálni előzetesen online (egy formanyomtatvány kitöltésével, és a megadott emailcímre történő elküldésével), a helyszínen április 20-án a ratosnyai alaptáborban vagy a verseny napján reggel, 8 és 10 óra között a szlalom helyszínénél kialakított regisztrációs pontnál lehet 30 lej/fő részvételi díj ellenében. A versenyen vadvízi kajak, túrakajak, kétszemélyes kenu, raft és „open” kategóriákban (bármilyen más vízi jármű, amely nem tartozik az előző négy csoportba) lehet indulni.

érhető el. Kérdéseiket a +40747 835624, vagy a +40745 397557 telefonszámokon, valamint a muresmarathon@outdoorexperience.ro e-mail címen juttathatják el a szervezőkhöz.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 192

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.