Központ
2017. október 20. péntek, Vendel
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Derült
Holnap
Derült
Helyenként felhős
Vasárnap
Helyenként felhős

Az ágyában gázoltak halálra egy 16 éves lányt

Központ április 22, 2014 Hír & hírháttér

Az ágyában gázoltak halálra egy 16 éves lányt

Egy feltehetően részeg fiú csapódott terepjáróval egy házba. Csak a szerencsén múlt, hogy a tragédiában nem halt meg egy 14 éves lány is.

   

 

A baleset vasárnap hajnalban történt a dél-kaliforniai Palmdale városában. Egy szemtanú elmondása szerint a fiatal sofőr nagyjából 120 kilométeres sebességgel száguldott, amikor nem tudott bevenni egy kanyart otthona közelében, és egy társasházba csapódott, áttörve a falakat, és két lakáson ment keresztül – jelentette a CBS Los Angeles.

A hálószobában, ahol végül megállt, egy 16 éves lány aludt, aki már halott volt, amikor a tűzoltók és a mentők kiérkeztek. A rendőrség közlése Giselle Mendoza azonnal meghalt, bár az esetet végignéző szemtanú – aki a rendőrök megérkezéséig ott tartott a sofőrt – hallani lehetett nyögdéselését a falak mögül.

Csak a szerencsén múlt, hogy a másik lakásban nem halt meg senki – közölte a CBS. Ott egy 14 éves lány hálószobáján ment keresztül a terepjáró, és a lány életét csak az mentette meg, hogy aznap este nem az ágyában, hanem a kanapén aludt – mondta el a CBS-nek a gyerek apja.

Az autót vezetó Roberto Rodriguezt kórházba vitték, majd halálos baleset okozása vádjával letartóztatták. A rendőrség közlése szerint részegen vezetett. Az NBC úgy tudja, hogy avéralkoholszintje a megengedett érték kétszerese volt. A fiatalt még vasárnap este, százezer dolláros óvadák ellenében szabadlábra helyezték, ami érthető módon felháborította az áldozat apját.

Forrás: hir24

fotó: cbs los angeles

Share Button
Ennyien olvasták: 210

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.