Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Az Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint Ponta nem plagizált

Központ július 17, 2012 Hír & hírháttér

Az Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint Ponta nem plagizált
 

Az Országos Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint a 2003-ban érvényben levő szabályzat szerint Victor Ponta doktori dolgozatában nem plagizált. A bizottság az első testület, amely véleményezte Ponta plágium-ügyét. Az álláspontot az Országos Etikai Tanács is kielemzi, és meghozza a végső döntést. 

“Victor Ponta úr 2003-ban, nyilvánosan bemutatott doktori dolgozata tiszteletben tartja az akkori akadémiai követelményeket, és ezek betartása szempontjából összehasonlítható több, ugyanabban az évben keletkezett doktori dolgozattal. 


A doktori dolgozat címe világos és a dolgozat megfelelően fejti ezt ki. A téma a doktorandusz és a doktori dolgozat vezetőjének akadémiai érdeklődésével megegyezik. A doktori dolgozat témája megfelelően strukturált, a kutatási terve is következetes. A módszertana összhangban van a 2003-ban érvényben levő normákkal és elfogadott gyakorlatokkal. 

A kutatás újdonságokat és témába vágó elemzéseket tartalmaz. A szerző által használt bibliográfia a dolgozat végén van feltüntetve” – írja a Mediafax hírügynökség által idézett dokumentumban a bizottság.

Forrás: mediafax

Share Button
Ennyien olvasták: 373

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.