Központ
2017. augusztus 17. csütörtök, Jácint
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Derült
Holnap
Derült
Derült
Szombat
Derült

Az Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint Ponta nem plagizált

Központ július 17, 2012 Hír & hírháttér

Az Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint Ponta nem plagizált
 

Az Országos Etikai Tanács Technikai Bizottsága szerint a 2003-ban érvényben levő szabályzat szerint Victor Ponta doktori dolgozatában nem plagizált. A bizottság az első testület, amely véleményezte Ponta plágium-ügyét. Az álláspontot az Országos Etikai Tanács is kielemzi, és meghozza a végső döntést. 

“Victor Ponta úr 2003-ban, nyilvánosan bemutatott doktori dolgozata tiszteletben tartja az akkori akadémiai követelményeket, és ezek betartása szempontjából összehasonlítható több, ugyanabban az évben keletkezett doktori dolgozattal. 


A doktori dolgozat címe világos és a dolgozat megfelelően fejti ezt ki. A téma a doktorandusz és a doktori dolgozat vezetőjének akadémiai érdeklődésével megegyezik. A doktori dolgozat témája megfelelően strukturált, a kutatási terve is következetes. A módszertana összhangban van a 2003-ban érvényben levő normákkal és elfogadott gyakorlatokkal. 

A kutatás újdonságokat és témába vágó elemzéseket tartalmaz. A szerző által használt bibliográfia a dolgozat végén van feltüntetve” – írja a Mediafax hírügynökség által idézett dokumentumban a bizottság.

Forrás: mediafax

Share Button
Ennyien olvasták: 131

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.