Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

„Basescu csak akkor szabadul meg tőlem, ha megöl”

Központ augusztus 8, 2012 Hír & hírháttér

crinant„Basescu csak akkor szabadul meg tőlem, ha megöl”

Crin Antonescu ideiglenes államfő kedd este kijelentette, hogy Traian Basescu felfüggesztett államfő és az emberei nem fognak tőle megszabadulni, csak abban az esetben, ha megölik őt, mindegy, hogy mennyi fenyegetés, sértegetés, vagy rágalom fog elhangzani. 

 

Antonescu egy TV-műsorban azt nyilatkozta, hogy a Traian Basescu elleni politikai háborúban a végsőkig el fog menni és nem fog megállni, bármennyi fenyegetést is fog kapni. „Traian Basescu és ezek az emberek nem szabadulnak meg tőlem, csak akkor, ha meggyilkolnak, ami remélem, nem történik meg. Nem szabadul tőlem Traian Basescu, amíg nem számoltatom el politikailag Románia állampolgárai előtt, akiknek hazudott és hazudik, akiktől lopott és lop és akikkel újra dacol, és akiket minden este félelemben tart. (…) Addig nem nyugszom, amíg ez nem ér véget, történjen bármennyi fenyegetés, bármennyi sértegetés, bármennyi rágalom” – mondta Antonescu.

Azoknak az állampolgároknak, akik részt vettek a július 29-i népszavazáson, azt üzente, hogy „harcolni” fog az érdekeikért.

forrás: realitatea.net

Share Button
Ennyien olvasták: 408

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.