Központ
2020. augusztus 05. szerda, Krisztina

Beismerte tettét a vásárhelyi gyilkos

Központ február 16, 2015 Hír & hírháttér

Színt vallott az a marosvásárhelyi férfi, aki barbár módon meggyilkolt egy nőt, a holttestét pedig másnap a Szabadság utcai vasúti sínekhez vonszolta – adja hírül a voceatransilvaniei.ro hírportál.

holttest

A tavaly szeptemberben elkövetett gyilkosság vádlottját előzetes letartóztatásba helyezték, viszont a tettének beismerését követően jövő héten elkezdi a büntetése letöltését. Január végén mára halasztotta el a bíróság az ügy megtárgyalását, de ma a marosvásárhelyi táblabíróság úgy döntött, hogy az ítélet kihirdetésére február 24-ig várni kell.

A bíróság szóvivője a hírportálnak azt mondta, ez ügyben az ítéletet a beismerés alapján hozzák meg, szemtanúk ugyanis nem voltak, így azok kihallgatásának a lehetősége ki van zárva ebben az esetben. Hozzátette azt is, hogy az ügy helyzetjelentése, amelyből a tettes személyiségprofilját készítették szigorúan bizalmas. A büntetését ez utóbbi alapján szabja ki a bíróság.

Mint ismeretes, szeptember 11-én halott nő testét találták a sínek mellett, a Szabadság utca környékén. Az áldozat teste egy zacskóba volt csomagolva. A szemtanúk szerint, akik a rendőrséggel egyszerre érkeztek ki a helyszínre, a nőnek sérülései voltak

Forrás: voceatransilvaniei.ro, vasarhely.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 788

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.