Központ
2020. december 01. kedd, Elza

„Brassai Zsombor kérjen bocsánatot!”

Központ augusztus 22, 2012 Hír & hírháttér

benedek_istvan„Brassai Zsombor kérjen bocsánatot!”

„Lezajlott a vásárhelyi RMDSZ újraszervezése, amely során 8 körzetté vontuk össze az eddigi 13-at, személycsere csak elenyésző mértékben történt; van a helyi RMDSZ-nek szervezete, és annak továbbra is én vagyok az elnöke” – jelentette ki Benedek István, eloszlatván az ezen ügyben elhangzó ellentmondásos nyilatkozatokat. Hozzátette, a városi és megyei RMDSZ közti belső vitákat meg akarják szüntetni, és kitűzött céljuk a parlamenti választásokra való koncentrálás.

Elviekben a gyűlésen jelen lévő körzeti elnökök is egyet­értettek Benedekkel, de az elmúlt választmányi ülésen elhangzott vádak sokukban maradandó sérelmeket okoztak, úgy érzik, „kemény munkájuk fizetségeképp beléjük tapostak”.

A legtöbb vád Brassai Zsombor ügyvezető alelnököt érte, aki a körzeti elnökök szerint „összekuszálta a szálakat, amíg Kelemen Atilla kórházban volt”, sőt, Fülöp Levente arra szólította fel Brassait, hogy a sajtóban kérjen bocsánatot a körzetek elnökeitől.

Szabó Annamária azzal a jogos kéréssel fordult Benedekhez, hogy engedélyezzenek nekik minimális beleszólást abba, hogy kik is méretkeznek meg az őszi választásokon, mert „van olyan indulni kívánó személy, aki Vásárhely lakosságának ellenszenves”, és a sikertelenséget megint rajtuk verik majd el, de hozzátette azt is, hogy a lakosság általánosságban új arcokat igényel a Szövetségen belül.

A parlamenti választásokon indulni szándékozók között elhangzott Kerekes Károly, Lokodi Edit Emőke, Borbély László és Frunda György neve.


Share Button
Ennyien olvasták: 458

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.