Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Dupla az Alma együttes koncert a Marosvásárhelyi Könyvvásáron

Központ november 8, 2012 Hír & hírháttér

almaDupla az Alma együttes koncert a Marosvásárhelyi Könyvvásáron

A rendkívüli közönségsikerre való tekintettel, kétszer lép fel az Alma Együttes a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron. A november 15-én, este 18.00 órára meghirdetett koncert mellett, az érdeklődők 16.00 órától is láthatják a népszerű magyarországi zenekart a Nemzeti Színház Nagytermében

 

Az esti koncertre már minden jegy elkelt, a délutáni előadásra a jegyárak változatlanok: a teljes (felnőtt) jegy ára 18 lej, a kedvezményes jegy (diák, egyetemista, nyugdíjas) ára pedig 10 lej. 


A jegyeket keddtől péntekig, déli 12.00 és délután 17.30 között, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház kultúrpalotai jegypénztáránál lehet megvásárolni. Online jegyvásárlás is a Nemzeti Színház előadásaihoz hasonlóan, awww.biletmaster.ro oldalon. 

November 9., csütörtök déltől lehet jegyet váltani a Vujity Tvrtko Pokoli történetek – Angyali történetek című előadói estjére. A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtárral közösen megszervezett marosvásárhelyi előadásra egységesen 10 lejért, a többi produkcióhoz hasonlóan, a Nemzeti Színház kultúrpalotai jegypénztáránál vásárolhatnak jegyet az érdeklődők. Vujity Tvrtko november 15-én, este 19.00 órától az Ariel Színház új épületében tart előadást.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 403

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.