Központ
2020. június 01. hétfő, Tünde

Ebben a mandátumban elkészül az erdélyi autópálya

Központ március 15, 2017 Hír & hírháttér
Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke annak a meggyőződésének adott hangot kedden, hogy ebben a mandátumban elkészül az erdélyi autópálya és a IV. folyosó.

‘Călin Popescu-Tăriceanuval együtt több találkozón vettünk részt az utóbbi időben a kormány tagjaival és meg vagyok győződve arról, hogy ebben a mandátumban legalább két autópálya szeli át Romániát: a IV. folyosó, azaz a Konstanca – Bukarest – Piteşti – Nagyszeben – Déva – Nagylak, és az erdélyi autópálya, a volt Bechtel-sztráda. (…) Hiszek abban, hogy a szállítási miniszter, az útügyi társaság, a miniszterelnök megvalósítja ezeket’ – mondta Dragnea a B1 televízió műsorában.

Amikor azt kérdezték, hogy bevállalna-e egy fogadást ebben az ügyben azt válaszolta: ‘Én nem fogadok más nevében’.

A Piteşti-Nagyszeben útszakasz megvalósíthatóságáról szólva azt mondta: keresik a megoldást arra, hogy ezt az a társaság végezze, amelyik elkezdte.

‘Úgy tudom, holnap lenne a határidő. Arra kell megoldást találni, hogy meghosszabbítsuk a határidőt, hogy a megvalósíthatósági tanulmányt az a cég fejezze be, amelyik elkezdte. Mert a másik lehetőség az lenne, hogy elölről kezdjük a közbeszerzést, ami azt jelentené, hogy két-három évvel kitoljuk a megvalósítást’.

forrás: AGERPRES
Share Button
Ennyien olvasták: 484

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.