Központ
2017. szeptember 25. hétfő, Eufrozina, Kende
Eső
Hétfő
Eső
Jórészt felhős
Holnap
Jórészt felhős
Helyenként felhős
Szerda
Helyenként felhős

Életmentő műtéten esett át Dancs Annamari

Központ március 29, 2013 Hír & hírháttér

Életmentő műtéten esett át Dancs Annamari

Egy napon múlt Dancs Annamari élete! A 29 éves erdélyi énekesnő hasában egy litert vért találtak, amikor fájdalomra hivatkozva felkereste a kórházat.

 

A színésznő hetek óta próbált az Ördögölő Józsiás bemutatójára egy fel nem ismert petefészekcisztával, amely a terhelés miatt kiszakadt, így az énekesnőn életmentő műtétet kellett végrehajtani. Az erdélyi születésű lány Tamási Áron mesedarabjában alakította volna a tündérkirálylány Jázminát, ám ehelyett kórházban fekszik egy friss műtéti sebbel.

– Az életem a színpad, de most ide vagyok kényszerítve – nyilatkozta a kórházi ágyán Annamari elgyötörten, de boldogan, hiszen megúszta a lehető legrosszabbat.

–  Minden álmom valóra vált az Operettszínházban, és nagyon vártam ezt a szombati bemutatót, nagy lelkesedéssel készültem Tamási hősnőjének szerepére, Székelyföldről is többen készültek feljönni a fővárosba. Szerdán viszont már annyira fájt a hasam, hogy a próba helyett inkább orvoshoz mentem. Aztán ami rutinvizsgálatnak indult, annak életmentés lett a vége. Kiderült, hogy petefészekcisztám van, amely valószínűleg az elmúlt hetek terhelése és táncpróbái miatt sajnos leszakadt, és vérezni kezdett. Amikor megműtöttek, több mint egy liter vér volt a hasamban. Ha bemegyek a próbára szerda délelőtt, valószínűleg nem érem meg a másnapot – nyilatkozta Annamari a Blikknek..

Annamari már hetek óta gyengének érezte magát, de ezt betudta a sűrű programjának. Hiszen miközben a premierre próbált délelőttönként, esetenként dupla előadásokon állt helyt a Miss Saigon Csárdáskirálynő és a Borgála főszerepeiben.

– Kedves Barátaim  köszönöm az aggódó sms-eket, üzeneteket, azt ,hogy gondoltatok rám! Hál’ Istennek már jobban vagyok és túl vagyok az életveszélyen, gyógyulok… de sajnos számomra most elmarad a szombati premier  Majd áprilisban játszhatom Jázminát…. de életben maradtam,és most ez a legfontosabb…– írta rajongóinak a Facebook-on Dancs Annamari.

Annamari  debütálása az Ördögölő Józsiásban áprilisban lesz, a szombati premier azonban nem marad el, hiszen az operettben dupla szereposztással készülnek a darabok.

Forrás: Blikk

 

Share Button
Ennyien olvasták: 256

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.