Központ
2017. november 24. péntek, Emma
Köd
Ma
Köd
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Jórészt felhős
Vasárnap
Jórészt felhős

Életre keltik Bernády Györgyöt és pletykálnak róla

Pál Piroska augusztus 24, 2015 Hír & hírháttér

Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozója

Az augusztus 29-én, szombaton megrendezett Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozóján, reggel 10-től a Bolyai líceum udvarán berendezett Nosztalgia Kávéházba hívják a szervezők az érdeklődőket, ahol B. Fülöp Erzsébet színművésznő és kollégái segítségével a jelenbe hozzák az emlékeket. A művészek korabeli színházi jelenettel kedveskednek a jelenlévőknek, de színpadra lép Bernády György a maga jelenvalóságában. Az egykori városépítőt övező titkokról, róla szóló pletykákról is lerántja a leplet Bernády titkárnője. Emellett világhírű akrobataművész-koreográfus performansza színesíti a programot.

VTfejlec

A korhű díszletbe öltöztetett udvaron kávéházi berendezés és az elmaradhatatlan fekete és aprósütemény várja a találkozni, beszélgetni vágyókat, és azokat is, akik egy délelőttre a huszadik század eleji Vásárhelybe szeretnének csöppenni, avagy a Ritz és az Apolló korába óhajtanak időutazást.

Díszítse fel asztalát a Nosztalgia Kávéházban!

“Amennyiben régi, történettel rendelkező, ön számára kedves emlékekkel átitatott kávéházi tárgya van – csészék, asztalterítők, képeslapok, fényképek stb. –, hozza el a Bolyai udvarra, és díszítse fel vele kávézóasztalát, illetve mesélje el annak történetét. A legtetszetősebben dekorált asztalt zsűri értékeli és díjazza” – áll a szervezők által küldött felhívásban.

(közlemény)

 

Share Button
Ennyien olvasták: 623

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.