Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Elfogták a bostoni merénylet egyik gyanúsítottját?

Központ április 19, 2013 Hír & hírháttér

Elfogták a bostoni merénylet egyik gyanúsítottját?

Lapértesülések szerint elfoghatták a hétfői robbantások egyik gyanúsítottját. Egy rendőrt lelőttek, de még vizsgálják, hogy a támadás összefüggésben van-e a maratonon elkövetett merénylettel.

 

Elfogták a hétfői bostoni robbantások egyik gyanúsítottját – írja aBoston Globe a nyomozást ismerő forrásra hivatkozva. A másik feltételezett gyanúsíttat továbbra is keresik. Az ő üldözése a lap szerint összefüggésben van azzal a lövöldözéssel, amely a Massachusetts Institute of Technology (MIT) területén volt.

A lap szerint kaotikus a helyzet Boston Watertown nevű városrészében, ahol nemcsak lövöldözés, hanem autós üldözés is volt. Szemtanúk robbanásokról számoltak be. Az egyik rendőrségi szóvivő a CNN szerint azt mondta: feltehetően több robbanószerkezetet is bevetettek a rendőrség ellen a mostani incidensnél.

A massachussettsi rendőrség a Twitteren azt közölte, hogy házról házra járnak a rendőrök Watertownban. A lakóktól azt kérik, hogy maradjanak az otthonaikban, és csak a rendőröknek nyissanak ajtót.

Forrás: origo.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 400

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.