rendor
Hír & hírháttér

Feldarabolta áldozatát egy német rendőr

Feldarabolta áldozatát egy német rendőr

Kannibalizmusról fantáziálók honlapján ismerte meg áldozatát egy német rendőr, aki ellen egy férfi megölése és feldarabolása miatt emeltek vádat a németországi Drezdában, írja az MTI.

     

 

Bár a vádlottról mindeddig nem bizonyosodott be, hogy evett is áldozata húsából, internetes levelezésük és chatelésük rekonstruálásából kiderül, hogy mindkettejüknek bizarr, kannibalizmussal kapcsolatos vágyálmaik voltak: a gyilkossággal vádolt Detlev Günzel egy másik ember feldarabolásáról ábrándozott, míg partnere – későbbi áldozata – arról, hogy őt ölik és eszik meg.

Perverz vágyaikat meg is valósították tavaly novemberben, amikor az áldozat, a lengyel származású Wojciech Stempniewicz hannoveri cégvezető vendégségbe érkezett a cseh határ közelében, Hartmannsdorf-Reichenau faluban élő rendőrhöz, a szászországi tartományi bűnügyi hivatal főfelügyelőjéhez, hogy az „levágja” őt és egyen a húsából.

A rendőr szadomazo-stúdiójában lezajlott „aktusról” 50 perces videó is készült, amelyen látható, amint egy alsónadrágot viselő férfi feldarabol egy másik, felvonócsigára felerősített meztelen férfit, akinek száját betömték, kezét hátul összekötözték.

Az 59 éves áldozat darabjait a mellékállásban fogadóként üzemeltetett ingatlana kertjében ásta el az 56 éves Detlev Günzel, aki elvált családapa és harminc éve rendőr. Hogy végül megevett-e bármit is a feldarabolt emberből, nem tudni, mindenesetre az áldozat nemi szervét a mai napig nem találták meg.

Életfogytiglant kaphat

A drezdai tartományi bíróságon augusztus végén kezdődött perben azzal vádolják a német sajtóban Gimmlitz-völgyi kannibálként emlegetett rendőrt, hogy szexuális kielégülés céljából megölt egy embert, holttestét pedig meggyalázta.

A vádlott védője azt próbálja bizonyítani, hogy az áldozat szántszándékkal ment a halálba, és a lemészárlás folyamatának „bármely pillanatban” véget vethetett volna. A szakértői jelentés szerint a lengyelországi születésű vállalkozó halálát fulladás okozta.

A várhatóan novemberig tartó perben, amelyben húsz tanút idéznek be, akár életfogytiglani ítélet is születhet, bár Németországban általában nem szoktak 15 évnél súlyosabb büntetést kiszabni gyilkosságért. Az internetes fórum, amelyen a „kannibál” páros megismerkedett, azt állítja, hogy 3 ezer regisztrált felhasználója van.

Forrás: mti

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.