Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Feleségét is megölte a wisconsini ámokfutó

Központ október 23, 2012 Hír & hírháttér

Feleségét is megölte a wisconsini ámokfutó

A feleségével is végzett az az ámokfutó, aki a wisconsini Milwaukee-ben lövöldözni kezdett egy külvárosi szépségszalonban – közölte hétfőn a rendőrség.

 

 A 45 éves Radcliffe Franklin Haughton vasárnap három nőt agyonlőtt és négy, egyelőre meg nem nevezett személyt megsebesített, mielőtt magával is végzett volna. A 42 évesZina Haughton fodrász volt a szalonban. Férje a 35 éves Cary Robuckkal és a 38 éves Maelyn Linddel is végzett. 

A feleség feljelentése nyomán a Milwaukee megyei kerületi bíróság október 8-án családi erőszak miatt négyéves távoltartásról szóló rendeletet bocsátott ki a férj ellen. A válófélben lévő Haughton házaspárnak két árvája maradt. A gyilkosságok indítéka ismeretlen. 

Zina Haughton korábban arról panaszkodott a rendőrségnek: féltékeny férje terrorizálta, megfenyegette, hogy savat loccsant az arcába és hogy benzinnel felgyújtja az egész családot. Veszekedés miatt a rendőrség az elmúlt hónapok során kiszállt a házaspár otthonához. Haughton egyebek között felhasogatta a felesége autójának gumijait. 

A férfinek megtiltották a fegyverviselést, ennek ellenére pénteken vette meg a gyilkosságokhoz használt, .40-es kaliberű pisztolyt.

Forrás: mti

 

Share Button
Ennyien olvasták: 377

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.