Központ
2020. január 25. szombat, Pál

Félig ember, félig földönkívüli lény hullájára bukkantak

Központ július 28, 2015 Hír & hírháttér

Los Angeles – Az amerikai nagyváros rendőrsége 1200 lőfegyvert, hét tonna lőszert, 230 ezer dollár készpénzt, továbbá nyilakat, tőröket, és bozótvágó késeket is talált annak a férfinak a lakásán, akinek földi maradványát egy hete fedezték fel az autójában.

lash

A holttest ekkor már két hete lehetett a kocsiban, és a kaliforniai forróságban oszlásnak indult. Az is kiderült, hogy a férfi további 13 gépjárművel is rendelkezett, és ezek között egy víz alatti üzemmódra átalakított Toyota terepjáró is volt.

A rendőrségi közlemény alapján még nem tudták hitelt érdemlően igazolni a férfi személyazonosságát, de egy betelefonáló ügyvéd szerint Jeffrey Alan Lash földi maradványáról lehet szó. A Harland Braun nevű jogász hamarosan azonosította a borzalmas állapotban lévő hullát, és közölte, ügyfele, Catherine Nebron az elhunyt személy menyasszonya. A nő közvetett tájékoztatása alapján Lash titkos kormányzati szervek fedett ügynökeként dolgozott.

Az állítólagos menyasszony azt is közölte, Lash légzési problémákkal küzdött, de orvoshoz nem fordult. A közvetített vallomás legérdekesebb része azonban az volt, miszerint a menyasszony parkolta le a kocsit, miután a férfi elhunyt, és ezek után a nő elutazott, arra számítva, hogy a kormányzati szervek a holttestet úgyis megtalálják.

Catherine Nebron a médiának sem nyilatkozott, de a KTLA televíuió elérte az egyik munkatársát, illetve annak édesanyját, aki elképesztő történettel állt elő. – Jeffrey Lash csak félig volt ember, félig idegen lény volt, akit azért küldtek a Földre, hogy a világot megmentse – magyarázta a bizarr riportban Laura VadBunker.

A rendőrség még dolgozik azon, hogy hitelt érdemlően meg tudják állapítani a holttest személyazonosságát. Előzetes jelentésükből annyi már kiderült, hogy vélhetően mindegyik megtalált fegyvert legálisan szerezte be az elhunyt.

Forrás: Sz. Z. J./blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 1037

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.