Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Feloszlik az AC/DC?

Központ április 15, 2014 Hír & hírháttér

Feloszlik az AC/DC?

A legutolsó hivatalos hírek szerint a legendás ausztrál AC/DC új albumot készít hamarosan, azonban most felütötte a fejét a szóbeszéd, miszerint az Angus Young vezette csapat az idei évben nyugdíjba vonul, és mindezt ma jelentik be hivatalosan is.

   

Az AC/DC fennállásának 40.évfordulója alkalmából világkörüli turnéra indul 2014-ben, és májustól új lemezen is dolgoznak – legalábbis ezt nyilatkozta nemrég Brian Johnson énekes. A The Australian szerint egy “zeneipari forrás” arról számolt be, hogy a zenekar május 1-től hat hétre foglalt le a kanadai Vancouver-ben egy stúdiót, míg mások arról beszélnek, hogy a legendás banda a mai napon bejelenti nyugdíjba vonulását.

A 3AW nevű ausztrál rádióban Peter Ford veterán műsorvezető azt mondta tegnap, hogy “információim szerint a turné nem fog elindulni, és soha nem láthatjuk többé élőben az AC/DC-t, és nem is hallhatjuk lemezen.” Ford nem hajlandó megnevezni a forrását, Twitter bejegyzéseiben arról beszélt, hogy “nem lettem kiválasztva arra, hogy a bejelentést megtegyem”, de azt is jelezte, hogy “…a fiúk pár hete együtt próbáltak.”

Nem sokkal később a rádió egy másik hallgatója jelezte, hogy tudomása szerint Malcolm Young a családjával visszaköltözött Ausztráliába, és nagyon beteg. “Malcolm Young alapító tagja a csapatnak, nemrég visszatért Ausztráliába, hogy ott éljen a családjával, és személyes okokból nem szeretné tovább folytatni a zenekari tevékenységét” – hangzott el.

Malcolm az, aki miatt a zenekar állítólag feloszlik: az internetes konszenzus az, hogy valami súlyos, a dohányzással összefüggésbe hozható betegségben szenved, és családjával már haza is költözött Ausztráliába. A pletykák a tüdőráktól az agydaganaton át a dohányzás miatt kialakult vérrög következtében fellépő szélütésig terjednek, ami elég ijesztő, de az internet korában az a csoda, hogy még nem tettek közzé egy hírt a temetéséről.

A híreket tehát egyelőre nem erősítették meg, de amint hivatalos állásfoglalás érkezik az ügyben.

Forrás: shortscore.net

 

Share Button
Ennyien olvasták: 382

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.