Központ
2020. május 25. hétfő, Orbán

Fiatal nőt lőtt meg egy férfi Marosvásárhelyen – az áldozat elhunyt

Központ január 22, 2017 Hír & hírháttér

Fiatal nőtt lőtt meg egy férfi Marosvásárhelyen, az Egyesülés (Unirii) negyedben egy bárban. A férfi valószínűleg vadászfegyvert használt.

Ügyészségi források az AGERPRES hírügynökséget arról értesítették, hogy a nő abban a bárban dolgozott, ahova a férfi berontott és rálőtt.

A nőt a SMURD mentőalakulata szállította el, állapotáról nincsenek információk. Az első értesülések szerint a férfit féltékenység vezérelte.

UPDATE:

Egy 28 éves nőt és egy férfit lőtt meg vasárnap este egy férfi a marosvásárhelyi Egyesülés negyed egyik bárjában. Mindkét áldozatot a SMURD szállította a kórházba, ahol a fiatal nő életét vesztette, a férfi a lábán sérült meg.

A lövöldöző, miután leadta a két lövést, kiment a bárból, átdobta a fegyverét egy kerítésen és elfutott, a rendőrségnek azonban sikerült elfognia.

Ügyészségi források az AGERPRES hírügynökséget arról értesítették, hogy a nő abban a bárban dolgozott, ahova a férfi berontott és rálőtt. A férfi a bár egyik kliense volt. Az elkövető ellen lopás miatt folyt bűnügyi eljárás. A források szerint a bárba lépve egyenesen a nő felé irányította a fegyvert, majd lőtt. A források szerint az áldozat a kedvese volt.

A Zi de zi portál úgy tudja, hogy az incidens a Lorenz nevű bárban történt. A nyomozást Gheorghe Costea ügyész vezeti, aki kiszállt csapatával a helyszínre és lezárta a környéket.

Forrás: AGERPRES

Fotó: zi de zi

Share Button
Ennyien olvasták: 957

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.