whitneyh
Hír & hírháttér

Fulladás okozhatta Whitney Houston halálát

Fulladás okozhatta Whitney Houston halálát

Eszméletlenül talált rá testőre Whitney Houston énekesnőre helyi idő szerint szombat délután a hotelszobájában. A kiérkező mentők nem tudták megmenteni Houstont, aki az eddigi pletykák szerint valószínűleg megfulladt a fürdőkádjában. A szobájában egy csomó receptre kapható gyógyszert találtak.

 

Negyvennyolc éves korában elhunyt Whitney Houston. Az énekesnőre a Beverly Hills-i Hiltonban lévő hotelszobájában, helyi idő szerint szombat délután eszméletlenül talált rá a személyes testőre, aki Houston állapotát látva azonnal hívta a mentőket, de ők már nem tudták újraéleszteni.

Az eddig lefolytatott vizsgálatok kizárták az idegenkezűséget, de a rendőrség még folytatja a nyomozást az énekesnő halála ügyében. A legújabb hírek szerint az énekesnő megfulladhatott a fürdőkádban, de a halál pontos okát majd csak a boncolás után tudják megállapítani. A TMZ információi szerint Houston a halála előtti estén nagyot bulizott a barátaival a hotelben, elég hangosak is voltak.

A hotelszobájában illegális szereket nem találtak, de egy csomó receptre kapható gyógyszert igen. Houston hosszú évek óta komoly kábítószerproblémákkal küzdött: a szintén énekes Bobby Brownnal végigélt viharos házassága alatt szokott rá a kokainra, és az utóbbi években leginkább a drogos ügyei miatt került a bulvárlapok címlapjára.

forrás: velvet.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.