Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Jennifer Lopez Bukarestben koncertezik novemberben

Központ szeptember 19, 2012 Hír & hírháttér

jenniferlopezJennifer Lopez Bukarestben koncertezik novemberben

Hivatalosan is bejelentette honlapján Jennifer Lopez amerikai énekesnő, hogy Bukarestben is fellép november 14-én „Dance Again” (táncolj újra) elnevezésű világkörüli turnéja keretében.

 

A koncert szervezői úgy nyilatkoztak, a fellépést a fővárosi Romexpo komplexumban szervezik. Az énekesnő világkörüli turnéja június közepén kezdődött Panama Cityben. Először dél-amerikai országokban koncertezett, aztán észak-amerikai koncertekkel folytatta a turnét. Európába október első napjaiban érkezik a híresség. A bukaresti koncert jegyárai a helyszínen elfoglalható helyek elhelyezkedése szerint változnak: 958,50 lejbe kerülnek a VIP exkluzív, 745,50 lejbe a VIP, 298,20 a Golden Circle, 191,70 lejbe a Normal Cirle és 106,50 lejbe a Standing Level 2- jegyek.

Jennifer Lynn Lopez 1969-ben született New Yorkban. Karrierje során már jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra. Zenei karrierje 1998-ban kezdődött, amikor a Sony leszerződtette egy önálló album kiadására. Az énekesnőt olyan producerek vették szárnyuk alá, mint Rodney Jerkins, vagy Cory Rooney. Első lemeze, az On the 6 rögtön az amerikai Top 10-ben debütált, a megjelenését követően Jennifer Lopez a legnagyobb latin előadók, úgymint Ricky Martin és Enrique Iglesias riválisává vált. Korai éveiben már megpróbált a színészettel is foglalkozni, 1997-ben két filmben is láthatta a közönség: az egyikben Jack Nicholson oldalán, A nyakék nyomában (Blood And Wine) című filmben szerepelt. A másik mozi hozta meg igazán a sikert: a híres Serena Quintanilla-t formálta meg a Dalok szárnyán (Selena) című filmben, melyért Golden Globe díjra jelölték a Legjobb Mozgókép musical/vígjáték kategóriában.

forrás: krónika

 

Share Button
Ennyien olvasták: 388

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.