Központ
2018. október 21. vasárnap, Orsolya

Kivágták a kisfiú szemét a szervkereskedők

Központ augusztus 28, 2013 Hír & hírháttér

Kivágták a kisfiú szemét a szervkereskedők

A legrémesebb horrorfilmekben látott szörnyűség egyike vált valóra, miután egy barbár szervkereskedő elrabolta egy hatéves kisfiú szeméből a szaruhártyát.

 

A bizarr szervtolvaj, aki ráadásul egy nő volt, először elkábította valamivel a gyereket, majd kinyomta a szemét. Miután kivette belőle szaruhártyáját, szemeit eldobta, amit utóbb a szülők találtak meg, miután hosszú keresés után ráakadtak a vérben fekvő gyerekre is. A kicsit vacsora előtt kezdték keresni a ház előtt, és miután apja hiába szólongatta, kiment érte, de a házuk előtt már csak a hűlt helyét látta. A bestiális asszony vagy már ott elkábította, vagy onnan csalta el a kietlen mezőre, és ott kínozta meg. Szerencse a szörnyűségben, hogy a gyerek nem volt magánál, de így is irtóztató kínokon mehetett keresztül.

– Amikor megtaláltuk, azt hittem, hogy csak elesett, megütötte magát, és csak azért nem tud felállni – mondta zokogva a kínai CCTV-ben édesapja. – De ki volt fordítva a szemhéja, és vér borította az egész arcát. Csak később vettük észre, hogy hiányoznak a szemgolyói, ott hevertek nem messze tőle. Szinte hihetetlen, hogy egyáltalán el tudta mondani, mi történt vele. Azt mondta, a nő nem akarta kinyomni a szemét, azután tette, miután nem akarta abbahagyni a kiabálást.

Azóta is nagy erőkkel keresik a szörnyeteget, a rendőrség több mint hárommillió forintnak megfelelő összeget ad a nyomravezetőnek. Kínában egyébként egyáltalán nem egyedi az eset, csak a legtöbb hasonló napvilágra sem kerül. Elképesztő áron árulják feketén a szerveket, az egyik legvirágzóbb „iparág” arra felé a szervkereskedelem. Évente nagyjából 300 ezer ember szorulna valamilyen szervátültetésre, ám legtöbbjük sorra sem kerül, mert csak évi 10 ezer műtétet tudnak elvégezni. Az emberek többsége olyan szegény, hogy általában maguk kínálják fel szerveiket, a legtöbben haláluk után, de van, aki még életében.

Forrás: H. G./Blikk.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 309

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.