Központ
2017. augusztus 21. hétfő, Sámuel, Hajna
Eső valószínű
Hétfő
Eső valószínű
Derült
Holnap
Derült
Eső valószínű
Szerda
Eső valószínű

Krokodilok elé dobta magát egy nagymama

Központ szeptember 22, 2014 Hír & hírháttér

Különös módját választotta az öngyilkosságnak egy 65 éves thaiföldi nő. Az asszony megetette magát a krokodilokkal az állatkertben – írja a borsonline.hu.

   

 

A bangkoki Samut Prakam krokodilfarm és állatkert tavát választotta öngyilkossága helyszínéül egy 65 éves nagymama. A szemtanúk beszámolója szerint a nő nem sokat teketóriázott, egyszerűen fogta magát, és beugrott az 1000 krokodilnak helyet adó tíz méter mély tóba.

Bár az állatgondozó személyzetből többen is a segítségére siettek, és mindenféle botokkal megpróbálták távol tartani a hüllőket, a nő nem élte túl a halálugrást. Az állatok darabokra tépték, a tó felszínén úszkáló testének maradványait másnap gyűjtötték be a hatóság emberei, hogy DNS-e alapján beazonosíthassák.

Az állatkert vezetősége megpróbálta eltussolni az öngyilkossági ügyet, az életét eldobó idős nő családja nem tett lakatot a szájára. Így az Inqusitr riporterének elárulták azt is, hogy az asszony mostanában nagyon stresszes és depressziós volt, valószínű azért dobta el magától az életét.

Forrás: borsonline.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 147

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.