Központ
2020. január 26. vasárnap, Paula, Vanda

Lehúzta az újszülöttet a vécén

Központ május 29, 2013 Hír & hírháttér

Lehúzta az újszülöttet a vécén

Újszülött kisbabát találtak egy kelet-kínai városi társasház vécélefolyójában. A két napos kisbabát a tűzoltók mentették ki a lefolyócsőből, melynek egyik sarkában elakadt, miután a ház tulajdonosnője jelentette, hogy gyereksírást hall a csőből. Fejjel lefele, karjait a törzséhez szorítva találtak rá a keservesen síró kisbabára. A csővel együtt szállították a kórházba, ahol az orvosok és a tűzoltók együttműködve, fogókkal, fűrészekkel emelték ki a 2.8 kg körüli gyereket a mintegy 10 cm átmérőjű lefolyócsőből. Az eset szombat délután történt Jinhua városában, Zhejiang tartományban. 

A 22 éves anya is a helyszínen tartózkodott, végignézte a mentést, és bevallotta a rendőröknek, hogy ő szülte a gyermeket. Először úgy tűnt, hogy ő riasztotta a rendőrséget, de csak azután tett vallomást, hogy a rendőrök felkutatták a bérelt szobáját, ahol játékokat és véres vécépapírt találtak. Állítólag a kórházban van a gyereke mellett.

A gyerek, akit 59-es babának neveztek el a kórházi inkubátor számozása után, koponyatörést és súlyos zúzódásokat szenvedett. A trauma ellenére állapota jelenleg stabil, jó esélyei vannak a gyógyulásra.

Kínában gyakran előfordul, hogy egyedülálló fiatal nők eldobják maguktól gyermeküket. Az embereket most a szokásosnál is jobban meghatotta a kisbaba sorsa. Felháborodtak a szülőkre, akiket a vécécsőnél is mocskosabb szívűnek tartanak, és mindenféle ajándékkal, pelenkákkal, babaruhával, tápszerrel látták el a kicsit.

A rendőrségnek egyelőre az egyedülálló anyát sikerült azonosítania, akiről még nem bizonyosodott be, hogy ahogy ő állítja, véletlenül húzta le szülés után a gyereket, vagy szándékosan próbálta eltenni láb alól. Mindenesetre a kisbabán még rajta volt a placenta egy darabja. A nő feltakarította a szülés nyomait, mielőtt a mentés elkezdődött volna. Olyan információk is keringenek, hogy azt vallotta, nem volt pénze abortuszra, ezért szülte meg a gyereket. Váratlanul szült meg, és nem tudta már kihúzni a vécébe csusszant gyereket, értesítette a házmestert a történtekről.

A házmester azt állítja, semmi jele nem volt a szülésnek, nem hallatszott, vagy látszott semmi, arról sem volt tudomása, hogy valaki várandós lett volna az általa működtetett épületben, a hölgy ugyanis laza ruhákat hordott, és leszoríthatta a hasát.

Forrás: manna.ro, daily mail

 

Share Button
Ennyien olvasták: 324

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.