Központ
2017. szeptember 23. szombat, Tekla, Líviusz
Eső
Ma
Eső
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Hétfő
Helyenként felhős

Lelakatolta fia száját, miközben halálra kínozta

Központ február 27, 2014 Hír & hírháttér

Lelakatolta fia száját, miközben halálra kínozta

Sokkoló nigériai gyilkosságról számolt be a világsajtó: egy apa saját, négyéves fiát kínozta meg és végezte ki.

 

Elképesztő indok vezérelte a megszállottan vallásos apát: azt gondolta, hogy fia, Godrich (4) a sátán gyermeke, és veleszületett gonoszság lakozik benne. Őt okolta saját balszerencséje miatt, és azt is a fejébe vette, hogy a kicsi szabadította falujára a különböző járványokat és betegségeket.

Az őrült gondolat nem hagyta nyugodni Chris Elvist (30): a biztonsági őrként dolgozó férfi akkor támadt rá fiára, mikor felesége nem volt otthon. Megverte a gyereket, majd amikor a fiú üvölteni és sírni kezdett, egy lakatot döfött a szájába, melyet le is zárt, hogy a csöppség ne tudjon kiáltani. A férfi forró vasalóval kínozta a gyereket, később számos égésnyomot találtak a fiú testén. Végül egy műanyag hordóba zárta áldozatát, akinek holttestét a hazaérkező édesanya találta meg.

A nő értesítette a rendőrséget, az apát pedig letartóztatták. Elvis megpróbálta eljátszani, hogy beszámíthatatlan, a pszichiátriai vizsgálatok azonban az ellenkezőjét bizonyították: bár a férfi mentálisan labilis, tudatában volt a tetteinek. Jelenleg előzetesben várja a bírósági tárgyalást.

Forrás: blikk

Share Button
Ennyien olvasták: 164

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.