Központ
2020. szeptember 18. péntek, Diána

Lelőtték a venezuelai szépségkirálynőt

Központ február 21, 2014 Hír & hírháttér

Lelőtték a venezuelai szépségkirálynőt

Február 19-én ismeretlen fegyveres lőtte agyon egy venezuelai tüntetésen az ünnepelt modellt és szépségkirálynőt, aki a kórházba szállítás után nem sokkal belehalt sérülésébe.

     

Genesis Carmona (†22) egy valenciai tüntetés kellős közepébe keveredett szerdán, s a főtér közepén állt, amikor egy kormányhű katona tüzet nyitott a tömegre.

A golyó fejen találta a fiatal lányt, aki azonnal összecsuklott, két ismeretlen férfi sietett a segítségére.

Egyikük felnyalábolta a haldokló lányt, majd mindhárman egy robogóra ültek, de hiába rohantak vele a kórházba, Genesis életét már nem lehetett megmenteni. A szépségkirálynő volt a Venezuelában hetek óta tartó megmozdulások hatodik halálos áldozata.

        

Az eset hatalmas port vert fel a a közép-amerikai országban, hisz alig két hónap alatt Genesis a második ünnepelt szépség, aki erőszakos halált halt.

Januárban Mónica Spears Mootz venezuelai színésznő, modell, az ország egykori szépségkirálynője és ír férje, Thomas Henry Berry vált rablógyilkosság áldozatává; az elkövetők lerobbant autójukban támadtak rá a párra. Ötéves kislányuk túlélte a támadást, őt comblövéssel vitték kórházba.

Forrás: blikk.hu, fotó: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 313

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.