Központ
2019. március 20. szerda, Klaudia,

Levágták a péniszét, mert túladagolta a Viagrát

Központ szeptember 24, 2013 Hír & hírháttér

Levágták a péniszét, mert túladagolta a Viagrát

Amputálni kellett egy 66 éves férfi péniszét, miután túl sok Viagrát vett be, hogy lenyűgözze a barátnőjét.

 

A kolumbiai Gigante városából származó férfiról annyit tudni, hogy farmer, és egy időben politikus is volt. Mint azt a helyi sajtónak utólag elmondta, direkt vett be az előírtnál jóval több kék pirulát, mit sem törődve a kockázatokkal.

Fel akart vágni a barátnője előtt, de az erekcióból napokon át tartó, fájdalmas merevedés lett. Amikor már nem bírta tovább a fájdalmat, orvoshoz fordult, akik specialistához küldték egy másik városba. Neivában megállapították, hogy a férfi pénisze súlyosan begyulladt és el is tört, illetve az üszkösödés jeleit mutatja. Az orvosok azt mondták neki, csak akkor marad életben, ha megállítják a gyulladás, illetve az üszkösödés továbbterjedését, ennek pedig egyedüli módja az amputáció.

Kezelőorvosai szerint az operáció sikeres volt, a férfi már nincs életveszélyben. A kórház nem sokkal később figyelmeztetést tett közzé, amelyben óva intenek mindenkit attól, hogy kifejezett orvosi tanács ellenére használjanak merevedési zavart kezelő gyógyszereket.

Múlt héten egyébként egy jemeni férfi adagolta túl magának a viagrát, aki a nászéjszakájára készült. A 25 éves férfi 5 pirulát vett be egyszerre, ami a halálát okozta – írja a Daily Mail. 

forrás: Blikk-információ

 

Share Button
Ennyien olvasták: 363

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.