Központ
2020. október 31. szombat, Farkas

Luxuskurvákat futtatott az adóhatósági kabinetfőnök felesége

Központ július 19, 2012 Hír & hírháttér

Luxuskurvákat futtatott az adóhatósági kabinetfőnök felesége

Igazi luxuskurva-hálózatot működtetett a Országos Adóhatóság volt elnöke, Sorin Blejnar kabinetfőnökének felesége. Andreea Marta olyan fotómodelleket gyűjtött össze, akik közszereplőkkel, sztárokkal, üzletemberekkel és külföldiekkel feküdtek le pénzért. Codruţ Marta kabinetfőnök feleségét 24 órás őrizetbe vették.

 

A A lányok kiválogatása szigorú kritériumok alapján történt: csakis a gyönyörűek jöhettek szóba, tehát olyanok, akik vagy szépségversenyen vettek részt, vagy modellek. A fizetett szexre nem csak Romániában, főleg Bukarestben került sor, hanem például Monte Carlóban, Nizzában, Milánóban vagy Dubaiban.

A 28 éves Andreea Marta természetesen meg is kérte lányai árát, a prostituáltakat viszont nem igazán fizette jól, 300-500 eurót kaptak. Harminc lányt azonosított be az ügyészség.

Az Országos Adóhatóság volt elnöke, Sorin Blejnar sem makulátlan. Kedden a korrupcióellenes ügyészség 15 millió eurós pénzügyi csalás miatt kihallgatta, az ügyben volt kabinetfőnökét, Codruţ Martát is behívták. A kihallgatás után, bár megtiltották, hogy elhagyják az országot, a két érintette eltűnt Romániából.

forrás: manna.ro/click


Share Button
Ennyien olvasták: 656

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.